Zet de eerste stap
Personal Trainers en Coaches van Train2Perfection

Wie zijn wij?

Personal Trainers en Coaches van Train2Perfection

Wie zijn wij?

Onze visie

Wanneer je bij Train2Perfection komt trainen gaan wij er 100% voor en dat verwachten we ook van jou. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen gaan we net een stapje verder dan waar anderen stoppen. Alleen zo behalen we het gewenste resultaat!

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is Personal Coaching op voeding, beweging en gedrag. De juiste coaching in combinatie met het ontwikkelen van kennis over de juiste mindset, voeding en training staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat. Wij doen er alles aan om onze klanten te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Want alleen in combinatie met een leefstijl verandering zijn de behaalde resultaten blijvend.

Voor de trainingen hebben wij studio’s in Eerbeek en Beekbergen waar wij jou persoonlijk begeleiden. Onze studio’s zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn e.o.

Onze Personal Trainers

 

 • Simone Pelgrim

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  Simone Pelgrim

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  In 2013 heb ik de opleiding HBO Sport- en bewegingseducatie (SBE) afgerond en vervolgens ben ik gestart met het geven van Personal Training coachen op voeding en gedragsverandering. Daarnaast ben ik veel cursussen en opleidingen gaan volgen om mij nog meer te verdiepen in fitness en gezondheid. Sporten is voor mij vanzelfsprekend geworden omdat ik hier ontzettend veel positieve en fijne ervaringen aan beleef. Dit is een van de redenen dat ik de fun-factor in mijn trainingen erg belangrijk vind. Naar mijn mening kan je iets pas lang volhouden als je er plezier aan beleeft. Zelf ben ik ervan overtuigd dat het sporten mij zowel fysiek als mentaal sterker maakt en gemaakt heeft. Ik heb mogen ervaren dat in sommige fases van je leven het nastreven van een gezonde leefstijl lastiger kan gaan. Zelf ben ik moeder van twee prachtige kinderen en hierdoor weet ik ook dat elementen als slaap en hormonen een grote invloed hebben op de gesteldheid van het lichaam. Een gezonde leefstijl creëren is moeilijk en vergt veel discipline en doorzettingsvermogen. Dit alles heeft te maken met gedragsverandering en het doorbreken van gewoontes. In de loop der jaren heb ik samen met Sonny een visie over krachttraining en gezondheid ontwikkeld waar wij al veel mensen mee geholpen hebben op weg naar een gezondere leefstijl. Met onze werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past. Met onze visie willen wij graag zoveel mogelijk personen helpen naar een versie van zichzelf waar iemand zich comfortabel bij voelt. Omdat we meer mensen willen helpen dan dat wij met zijn tweeën aan kunnen, hebben wij de afgelopen jaren aan een heel mooi en veelzijdig team gebouwd. Onze Personal Trainers/ leefstijlcoaches staan voor jou klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past.

 • Sonny Scherpenzeel

  Personal Trainer

  Sonny Scherpenzeel

  Personal Trainer

  Een combinatie van inspanning en ontspanning zijn erg belangrijk voor mij als Personal Trainer. Naast een professionele begeleiding moet het namelijk ook leuk voor jou zijn als je bij ons komt trainen! Een goed contact met mijn klanten staat bij mij altijd voorop. Wanneer wij leuk met elkaar omgaan worden de door ons samengestelde doelen namelijk ook veel effectiever behaald. Ik ben en zeer gedreven en motiverende Personal Trainer. Mijn begeleiding stopt dan ook niet buiten de trainingen om. Ik sta altijd klaar voor jouw vragen. Ondertussen heb ik als Personal Trainer veel klanten geholpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Deze levensstijl is haalbaar doormiddel van coaching op gedrag, voeding en effectieve trainingsmethoden. Door mijn kennis en ervaring van het Personal Trainers vak kan ik jou de garantie geven dat jij jouw doelen behaalt als je bij ons komt trainen! Graag nodig ik je uit voor een gratis intakegesprek met proeftraining in onze exclusieve studio's in Eerbeek of Beekbergen gelegen tussen Apeldoorn, Arnhem e.o.!

 • Mac Giesbert

  Personal Trainer

  Mac Giesbert

  Personal Trainer

  Vol met jonge energie en enthousiasme wil ik mijn passie voor krachtsport, gedrag en voeding met jou delen. Aan de hand van gestructureerde en resultaatgerichte trainingen in combinatie met gepaste coaching op voeding en gedrag wat aansluit bij jouw identiteit ben ik op zoek naar de beste versie van jou. Ik hoop je snel te zien op één van onze locaties in Beekbergen en Eerbeek.

 • Buddie Bosch

  Personal Trainer

  Buddie Bosch

  Personal Trainer

  Door mijn passie voor voeding, training en leefstijl coaching help ik jou om je persoonlijke doelen te behalen. Ik bied professionele trainingen die aansluiten op jouw doelstellingen en resultaatgericht zijn. Daarnaast zorg ik zorg voor leuke, gevarieerde en systematisch opgebouwde trainingen waarbij een goede begeleiding voorop staat. Ik verwelkom je graag bij Train2Perfection om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 • Kostas Ouzounidis

  Personal Trainer

  Kostas Ouzounidis

  Personal Trainer

  Vaak word ik omschreven als een enthousiaste en gedreven Personal Trainer. Ik ben een trainer die zijn vak met veel plezier en passie uitoefent, waarbij discipline, doorzetten en doelen halen centraal staan. Mijn visie is om mijn kennis en ervaring op het gebied van fitness en training met mensen te delen. Met als doel om het gewenste resultaat te behalen. De weg die bewandeld moet worden om dit doel te behalen zal gebeuren door een gestructureerde trainingsopbouw en voedingsbegeleiding. Graag begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl!

 • Chaim Boer

  Personal Trainer

  Chaim Boer

  Personal Trainer

  Iedereen moet op een verantwoorde en passende manier kunnen sporten. Daarom kijken we samen hoe de training voor jou ingericht moet worden om resultaten te behalen én plezier te beleven. Ik geef je graag tips over bewegen, voeding en gedrag zodat je succesvol je leefstijl kunt aanpassen. Deze kennis heb ik onder andere opgedaan tijdens de opleiding Sportkunde. Ik kijk er naar uit om samen met je aan de slag te gaan om jouw specifieke doel te behalen. Tot ziens in een van onze Personal Gyms.

 • Janick Tak

  Personal Trainer

  Janick Tak

  Personal Trainer

  Een gezonde leefstijl met veel sport en gezonde voeding is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven. Mijn doel is om iedere sporter te begeleiden om zijn of haar doelen te behalen. Dit doe ik d.m.v. trainingen, voedings-ondersteuning & coaching!  Verder is het erg belangrijk dat de trainingen leuk en goed vol te houden zijn. Mijn trainingen worden omschreven als pittig en doelgericht. Wil jij werken aan de beste versie van jouzelf, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 • fleur minten

  Personal Trainer & Leefstijlcoach

  fleur minten

  Personal Trainer & Leefstijlcoach

  Hallo allemaal! Mijn naam is Fleur, 24 jaar en werkzaam als o.a. leefstijlcoach en personal trainer. Mijn passie voor krachtsport en alles wat daarbij komt kijken om je leefstijl in balans te brengen, is iets wat ik graag overdraag naar anderen zodat zij leren hoe zichzelf in hun eigen kracht te zetten! Dit zal ik de aankomende tijd steeds vaker komen doen bij Train2Perfection dus wie weet tot snel!