Waarom kiezen voor Train2Perfection Personal Training?

Waarom kiezen voor Train2Perfection Personal Training?

De naam zegt het eigenlijk al “trainen naar perfectie”. Deze betekenis is natuurlijk voor iedereen weer anders. Waar de ene persoon graag wil afvallen wil de andere persoon graag aankomen. Perfectie betekent voor ons eigenlijk dat wij in alles ontzettend goed ons best doen en onze sporters naar een zo hoog mogelijk niveau willen tillen op alle fronten. Bij Train2Perfection geloven wij in een volledig persoonlijke aanpak waarbij 3 elementen bepalend zijn om een goede leefstijl te creëren, namelijk gedrag, voeding en training. Dit houdt in dat wij jou gaan leren hoe jij te werk moet gaan in het dagelijks leven en zo 100% doel en resultaatgericht te werk kunt gaan.

Plan van aanpak.

Als je ervoor kiest om bij ons je leefstijl om te gooien en op een gezonde en verantwoorde manier te werken aan jouw doelstelling zullen we eerst kennis met elkaar moeten maken doormiddel van een intakegesprek. In het intake gesprek bespreken we samen het doel en het plan van aanpak. Na het intake gesprek volgt er een proeftraining zodat je weet hoe wij te werk gaan in onze trainingen.

Het intake gesprek is bepalend voor het vervolg van onze samenwerking en daarom vinden wij het intake gesprek erg belangrijk.

In het gesprek bespreken wij o.a.

  • Kennismaken
  • doelstelling(en)
  • Verwachtingen
  • Affiniteit met sport/voeding
  • Medische achtergrond
  • Thuissituatie

Tevens zullen wij een aantal zaken noteren in de vorm van een anamnese formulier. Daarna bespreken we samen hoe we verdergaan en starten we ons traject.

Als jij kiest voor Train2Perfection zullen wij jou zo goed mogelijk begeleiden naar het doel wat jij voor ogen hebt!

Ga terug
× Whatsapp