Zet de eerste stap
Personal Gym Beekbergen

Vitaliteitsprogramma & bedrijfstrainingen

Personal Gym Beekbergen

Vitaliteitsprogramma & bedrijfstrainingen

Is bedrijfsfitness iets voor jouw bedrijf?

Wanneer jouw medewerkers fit en gezond zijn zullen zij beter presteren, lekkerder in hun vel zitten en ervaar je minder ziekte verzuim. Train2Perfection zet jarenlange expertise in om jouw bedrijf fitter en gezonder te maken door middel van een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma. Hierin worden jouw werknemers gecoacht op voeding, beweging en gedrag en zullen daarnaast deelnemen aan groepstrainingen van maximaal 5 personen.

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Hoe werkt het vitaliteitsprogramma?

Onze trainers en coaches nemen jouw werknemers één voor één onder de loep en zullen hen coachen op leefstijl door middel van passend persoonlijk advies. Daarnaast zullen conditie- en krachttrainingen ervoor zorgen dat de werknemers meer bewegen en werken aan hun algehele fitheid. De trainingen zijn elke keer anders en houden rekening met niveau, blessures en mogelijkheden van iedere deelnemer. Het is daarom toegankelijk voor beginnende en gevorderde sporters. Daarnaast geven wij advies op het gebied van voeding en gedrag waardoor ze ontdekken wat wel en niet werkt voor hun lichaam.

Belastingvoordeel voor werknemer én werkgever.

Natuurlijk zijn er kosten gemoeid met een weg naar een vitale onderneming. Echter komen jij én jouw medewerkers in aanmerking voor belastingvoordeel. Zo kun je vanuit de werkkostenregeling (WKR) besparen op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Jouw medewerkers kunnen belast loon ruilen voor een van onze onbelaste vitaliteitsprogramma’s.

Wil je weten wat Train2Perfection voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe in een gesprek op jouw locatie of in een van onze studio’s in Beekbergen of Eerbeek, nabij Apeldoorn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Rogier Gerritsen: “Leefstijlprogramma met Train2Perfection geeft boost aan DS Smith. Ik wil Simone en Sonny als eigenaren van Train2Perfection en hun team van harte feliciteren met hun aanpak: hun aanstekelijke enthousiasme motiveert enorm. Mensen blijven komen, iedereen krijgt een eigen persoonlijke benadering, geen training is hetzelfde en collega’s zijn razend enthousiast.”

Wat zijn de voordelen van het vitaliteitsprogramma?

  • Minder ziekteverzuimSmall Group Training op apparatuur
  • Fitter personeel
  • Betere werkprestaties
  • Minder stress
  • Betere band tussen collega’s
  • Meer waardering voor de onderneming

Redenen genoeg om jouw vitaliteitsplan eens onder de loep te nemen. Train2Perfection denkt graag met je mee. Vraag nu een vrijblijvend oriëntatiegesprek op jouw locatie of in een van onze gyms aan.

Wist je dat wij ook een heel leuk en uitdagend teambuildingsprogramma hebben? Jouw medewerkers of collega’s gaan een dag of dagdeel samen werken om het onbekende einddoel te bereiken. En dat alles op de prachtige Veluwe. Stoppen is geen optie en samenwerken een must! Meer informatie vind je hier.

Daarom kies je voor Train2Perfection!

Vetpercentage meten

Verbluffende resultaten met bedrijfsfitness!

De resultaten van ons programma zijn ongekend. Zo heeft een groep van 23 werknemers uit Eerbeek deelgenomen aan Personal Training en Small Group Trainingen. Gezamenlijk zijn ze in de eerste 3 maanden 144,8 kilogram afgevallen en 165 cm buikomvang verloren. Fantastische resultaten die niet alleen de individuele deelnemers maar het hele bedrijf een boost hebben gegeven. Het resultaat werkt aanstekelijk, er zijn ondertussen ruim 30 collega’s uit ditzelfde bedrijf actief bij Train2Perfection.

Gediplomeerde trainers!

Wij werken alleen met gediplomeerde en ervaren trainers en coaches. Samen beschikken zij over een groot aantal diploma’s en certificaten op het gebied van voeding, bewegen en gedrag. Onze Personal Trainers stellen zich graag aan u voor.

Voor meer informatie over ons vitaliteitsprogramma kunt je contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze ervaring, mogelijkheden en resultaten. Ook nodigen wij jou
van harte uit om op afspraak onze studio’s te bezoeken of een training bij te wonen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Investeren in een preventief gezondheidsprogramma voor je organisatie is zonder twijfel de moeite waard. Vitaliteitsmanagement wordt een steeds belangrijker instrument om het verzuim te verlagen en productiviteit te verhogen. Bovendien; voorkomen is beter dan genezen!