Trainingsdoelen - Train2Perfection personal training

Fit worden

Hoe fitter hoe beter!

Trainen met een Personal Trainer is niet alleen gekoppeld aan het behalen van sterke fysieke doelen, zoals afvallen of sterker worden. Het kan jou ook helpen bij het fit worden of blijven. Als je fit bent zit je lekkerder in je vel, verbeterd je algehele gezondheid en functioneer je beter in je dagelijkse leven.

Het is dan ook niet voor niets dat veel ondernemers trainen bij Train2Perfection om fit te worden of te blijven. Als ondernemer zit je misschien veel achter je bureau, heb je een hoge werkdruk en is de motivatie om jezelf na een drukke werkdag nog naar de sportschool te slepen vaak ver te zoeken. Bij Train2Perfection motiveren wij jou om plezier uit je trainingen te halen en eindelijk (weer) fit te worden! En door onze flexibele trainingstijden passen de trainingen bij Train2Perfection gegarandeerd in jouw drukke werkweek.
Fit worden betekent bijvoorbeeld ook trainen voor de midwinter marathon van Apeldoorn, een obstacle run als mudmasters of een andere sportieve uitdaging die om een fit lichaam vraagt. Wij helpen jou bij het behalen van jouw doel!

Als fit worden jouw doelstelling is krijg je te maken met afwisselende trainingen. We zetten je aan het werk in onze eigen training studio’s in Eerbeek en Beekbergen, maar gaan ook de natuur van Apeldoorn en omgeving in. Omdat wij midden op de mooie Veluwe zitten kunnen wij namelijk ook geweldige hardloop- en andere buitentrainingen geven!

Welke training past het beste bij jou?

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!