Personal Training - Train2Perfection Eerbeek, Beekbergen, Apeldoorn

Personal Training

Personal Training is één op één begeleiding op maat.

Of je nou verantwoord wilt afvallen, sterker wilt worden of fit wilt worden, met Personal Training bij Train2Perfection in Eerbeek behaal jij altijd jouw doel!

Personal Training bij Train2Perfection staat voor leefstijl verandering. Je leert bij ons niet alleen wat je moet doen om jouw doel te behalen, maar ook waarom. Dit stukje bewustzijn zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk jouw ideale resultaat bereikt én weet hoe je dit kunt behouden. Voor deze leefstijl verandering hebben wij een geheel eigen traject ontwikkelt. Wij geloven in een volledig persoonlijke aanpak waarbij 3 elementen bepalend zijn om een goede leefstijl te creëren, namelijk Gedrag, voeding en training. Dit houd in dat wij jou gaan leren hoe jij te werk moet gaan in het dagelijks leven en zo 100% doel en resultaatgericht te werk kunt gaan.

Gedragscoaching

De juiste mindset is ontzettend belangrijk bij het succesvol behalen en behouden van je doelen. Daarom zijn wij naast Personal Trainer ook jouw Personal Coach. Door middel van gedragscoaching willen wij jouw slechte gewoontes, die het behalen van jouw doelstelling tegenhouden, ombuigen in gezond gedrag. Een zakje chips voor de tv, altijd een koekje bij de koffie of altijd teveel opscheppen zijn voorbeelden van gewoontes die we samen aanpakken. Alleen dan kun jij de Personal Training resultaten waar je zo hard voor hebt gewerkt ook daadwerkelijk behouden. Terugval is bij ons geen optie!

Gezonde voedingGezonde voeding

Goede voeding en gevarieerde voeding zijn essentieel om optimaal resultaat te behalen. Daarom krijg je van ons een persoonlijk voedingsplan en leer je hier goed mee om te gaan.

Dit betekent niet dat je een dieet gaat volgen. Dieten hebben namelijk nauwelijks effect op je eetpatroon, waardoor het behouden van je streefgewicht erg lastig is: het bekende jojo-effect. Bij Train2Perfection streven we juist wel naar het veranderen van jouw eetpatroon en daarmee je leefstijl. Met behulp van onze voedingsplannen weet jij dus precies wat de beste voeding is om jouw doel te behalen én te behouden.

Wij leren jou meer over de werking van koolhydraten, eitwitten en vetten. Zo weet je niet alleen dat andere voeding belangrijk is, maar ook waarom. Tijdens de trainingen bespreken wij jouw voortgang op het gebied training, gedrag en voeding. En natuurlijk mag je ons vragen stellen over je nieuwe eetgewoonten en kun je jouw uitdagingen met ons bespreken. Wij zijn niet alleen jouw personal trainer maar ook jouw personal coach.

Personal training is verantwoord trainen.Personal coach

Tijdens de Personal Training lessen werken we één op één aan jouw doelstelling op een manier die bij jou past. Onze Personal Training lessen zijn afwisselend, motiverend en uitdagend. Wij voorzien jou van het juiste trainingsplan en zorgen voor de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen. Veilig en verantwoord trainen staan bij ons namelijk altijd voorop op weg naar het beste resultaat.

Naast de juiste gedrag, voeding en trainingscoaching biedt Train2Perfection nog enkele extra’s. Je resultaten worden bijgehouden door professionele lichaamsmetingen. Want meten is weten, vinden wij. Zit je met vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Wij staan 24/7 voor je klaar!

Bekijk onze tarieven

Waarom kiezen voor Personal Training in Beekbergen, Eerbeek of Apeldoorn?

Personal Training heeft veel voordelen. Twijfel je nog of één op één trainen met een Personal Trainer iets voor jou is? Neem dan eens onderstaande checklist door! Personal Training past namelijk het beste bij jou als je:

 • 100% resultaat- en doelgericht aan je trainingsdoelen wilt werken
 • Wilt leren hoe je het beste met voeding om kunt gaan, in plaats van alleen een voedingsschema – meekrijgen
 • Wilt werken met een persoonlijk trainingsplan op maat
 • Behoefte hebt aan gedragscoaching om een gezond leef- en eetpatroon te ontwikkelen
 • Een stok achter de deur nodig hebt
 • Verantwoord wilt trainen
 • In onze exclusieve studio’s in Eerbeek  en Beekbergen dichtbij Apeldoorn wilt trainen en niet in een drukke sportschool
 • Je resultaten wilt vastleggen met voor & na metingen
 • Traint voor een heel specifiek doel, zoals een wedstrijd

AANMELDEN VOOR GRATIS INTAKE GESPREK MET PROEFTRAINING

Tarieven voor Personal Training.

Wij willen dat iedereen terecht kan bij Train2Perfection voor Personal Training lessen, ongeacht budget of tijd. Daarom bieden wij 3 verschillende lespakketten aan! Of je nou een drukke ondernemer bent, moeder van 3 kinderen, of simpelweg zo snel mogelijk resultaat wilt boeken, bij ons kun je altijd aan de slag!

Onze Personal Trainingen bestaan altijd uit een voedings- en trainingsplan op maat, een stukje gedragscoaching, voor & na metingen en hulp buiten de trainingen om, ongeacht het pakket dat je kiest. Ga jij voor basic, premium of gold?

 • Personal Training

  15 Lessen: €60,- per les incl btw.
  Ik wil starten
 • Personal Training

  30 Lessen: €55,- per les incl btw
  Ik wil starten
 • Personal Training

  45 Lessen: €50,- per les incl btw.
  Ik wil starten

 

Gratis proeflessen aanvragen.

Vraag nu 2 gratis proeflessen aan wanneer je geinteresseerd bent in Personal Training. Ben je van plan om Duo of Small Group Training te gaan volgen, ook dan kun je gratis met ons kennis maken. Ga naar het inschrijfformulier en begin op korte termijn om jouw doelen te bereiken. Wij staan voor jou klaar!

AANMELDEN VOOR GRATIS PROEFLESSEN

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!