Zet de eerste stap

Heidi

Na een heftige rugblessure was het noodzaak om met name mijn core sterker te gaan maken. De keus voor Train2Perfection was snel gemaakt want de combi van persoonlijke aandacht met oog voor detail, het persoonlijke voedingsadvies en plezier krijgen/hebben en behouden in trainen past wel bij mij. Doodeng om deze stap te zetten, want kom ik nu niet in één of andere sportgebeuren met alleen maar mega spierbundels terecht en word ik niet uitgelachen met mijn mieren-spierballen en iets teveel kilo’s……??? Na het intakegesprek waren al mijn zorgen verdwenen en had ik zin om aan de bak te gaan!

Thuisgekomen mijn verhaal gedaan en hebben Leander en ik besloten dit samen op te pakken, aangezien hij na een hernia ook graag sterker wilde worden.

Ruim 3 maanden 2x in de week duo-training te hebben gehad, zijn we nu overgestapt naar small groep training. We hebben het onwijs naar onze zin, zijn al zoveel sterker geworden en de rugklachten zijn nu veel beter onder controle te houden. Ook zijn de nodige kilo’s er al af, maar we gaan nog even door en proberen zo gezond mogelijk te eten om ook op gewicht te kunnen blijven. Gelukkig mogen we ook af en toe van iets minder gezond eten genieten!!!!!

Mijn favoriete oefening is de deadlift, begon met alleen de stang en zit nu (na een terugval van mijn blessure) op de 60 kilo. Leander vindt zijn uitdaging in de bench-/dumblepress.

Ga terug