Zet de eerste stap
Sterker worden met Personal Training

Sterker worden

Sterker worden met Personal Training

Sterker worden

We ervaren regelmatig dat mensen die fysiek sterker worden zich mentaal ook beter voelen. Daarnaast voel je dat jouw lichaam sterk en fit aanvoelt, waardoor je alles wat op je pad komt, aankunt. Je kunt vertrouwen op jezelf! 

Succes vieren kalk op handen

Sterker worden is trouwens niet hetzelfde als spiermassa creëren. Sommige mensen, vooral vrouwen, willen geen overdreven zichtbare spieren. Maar sterke spieren hoeven niet duidelijk zichtbaar te zijn. Een sterk lichaam heeft goed ontwikkelde spieren, maar is ook flexibel, lenig en heeft een goede conditie.

Hoe maak ik mijn lichaam sterk?

Wanneer je doel sterker worden is, hoe ga je dan te werk? Sterker worden doe je door krachttraining en conditietraining af te wisselen, voldoende ontspanning te nemen, gezond te eten, voldoende water te drinken en aandacht te besteden aan je mentale conditie. Zo verhoog je jouw belastbaarheid. 

Hoe jouw training en leefstijl er precies uit moet zien, kunnen wij bepalen na een intakegesprek. Ieder mens is anders en daar stemmen wij onze programma’s op af. Je kunt nu twee gratis proeftrainingen inclusief gesprek inplannen met een van onze ervaren trainers.

vraag proeftraining aan

Werk aan een krachtig lichaam

Samen met de trainers van Train2Perfection ga je een plan bedenken wat toegespitst is op jouw situatie. Hierin bespreken we welke kracht- en conditietraining je het beste kunt doen, wat je daarbij moet eten, hoeveel water je het beste kunt drinken en hoe je kunt ontspannen. Ook praten we met je tijdens de training over wat je bezighoudt, hoe jij je voelt en wat je valkuilen zijn. 

Klinkt als een goed plan? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren coaches en krijg 2 gratis trainingen om te kijken of ons plan bij jouw doel past.


Wat vinden mensen van onze programma's

REVIEWS TRAIN2PERFECTION

Honderden mensen gingen de uitdaging aan en hebben een sterker lichaam gekregen dankzij de training en coaching van onze Personal Trainers. Je leest erover in onderstaande reviews. Meer recencies lezen? Dat kan op deze pagina.