Zet de eerste stap
Sportmassage bij Train2Perfection

Sportmassage

Sportmassage bij Train2Perfection

Sportmassage

Ontspan met onze sportmassage

Ben je op zoek naar sportmassage in Apeldoorn? Heb je last van je rug, schouders, nek of een ander lichaamsdeel? Een oude blessure, verkeerd sporten, lichamelijk zwaar werk, stress of een verkeerde houding kunnen de oorzaak zijn van deze kwaaltjes. De vastzittende pijn belemmert je niet alleen in je beweging, maar kan ook langdurige blessures veroorzaken als je er niets aan laat doen. Sportmassage is vaak de uitkomst. Door middel van sportmassages behandelen en voorkomen wij jouw klachten en blessures, zodat je eindelijk weer vrij kunt bewegen en je sportprestaties verbeteren!

Wist je dat we tegenwoordig ook cadeaubonnen verkopen? Lees verder voor meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN

Wat houdt sportmassage bij Train2Perfection in?

Sportmassage ApeldoornWat mag je verwachten van de sportmassage

Tijdens een sportmassage maken wij jouw overbelaste vastzittende spieren los door middel van stevige massagetechnieken. Voorafgaand aan de eerste massage stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Waar komt de pijn vandaan en wanneer heb je er voornamelijk last van, zijn vragen die we tijdens een eerste gesprek proberen te beantwoorden. Zo krijgen wij een goed beeld van het functioneren van jouw lichaam en kunnen we zo gericht mogelijk jouw klachten en blessures behandelen. Soms heb je genoeg aan een enkele sportmassage, maar het kan ook zijn dat je een langduriger traject in gaat om diepliggende klachten succesvol te behandelen. Naast de sportmassages krijg je van ons tips, adviezen en oefeningen mee naar huis, voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Sportmassage als ondersteuning voor sporters

Soms dienen onze sportmassages als ondersteuning voor onze sporters. Dit is bijvoorbeeld het geval als een blessure je prestaties terughoudt of tijdens de trainingen blijkt dat een spiergroep niet optimaal functioneert. Maar ook wanneer je geen sporter bij Train2Perfection bent kun je bij ons terecht voor sportmassage. Onze studio is gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek en omliggende plaatsen.

AFSPRAAK MAKEN

Locatie
Dorpstraat 93
7361 AT Beekbergen

Ontspanningsmassages

Wil je liever even helemaal ontspannen? Kies dan voor een ontspannende massage. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat je stress kwijt raakt en even helemaal kunt ontspannen.

30 minuten massage voor 35 euro
60 minuten massage voor 60 euro