Sportmassage - Train2Perfection Personal Training

Sportmassage

Heb je last van je rug, schouders, nek of een ander lichaamsdeel? Een oude blessure, verkeerd sporten, lichamelijk zwaar werk, stress of een verkeerde houding kunnen de oorzaak zijn van deze kwaaltjes. Deze vastzittende pijn belemmert je niet alleen in je beweging, maar kan ook langdurige blessures veroorzaken als je er niets aan laat doen. Sportmassage is vaak de uitkomst. Door middel van sportmassages behandelen en voorkomen wij jouw klachten en blessures, zodat je eindelijk weer vrij kunt bewegen en je sportprestaties verbeteren!

Wat houdt sportmassage bij Train2Perfection Personal Training in?

Tijdens een sportmassage maken wij jouw overbelaste vastzittende spieren los door middel van stevige massagetechnieken. Voorafgaand aan de eerste massage stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Waar komt de pijn vandaan en wanneer heb je er voornamelijk last van, zijn vragen die we tijdens een eerste gesprek proberen te beantwoorden. Zo krijgen wij een goed beeld van het functioneren van jouw lichaam en kunnen we zo gericht mogelijk jouw klachten en blessures behandelen. Soms heb je genoeg aan een enkele sportmassage, maar het kan ook zijn dat je een langduriger traject in gaat om diepliggende klachten succesvol te behandelen. Naast de sportmassages krijg je van ons tips, adviezen en oefeningen mee naar huis, voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Soms dienen onze sportmassages als ondersteuning voor onze sporters. Dit is bijvoorbeeld het geval als een blessure je prestaties terughoudt of tijdens de trainingen blijkt dat een spiergroep niet optimaal functioneert. Maar ook wanneer je geen sporter bij Train2Perfection bent kun je bij ons terecht voor sportmassage. Onze studio is gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn, Beekbergen, Klarenbeek en meer omliggende plaatsen.

De sportmassage vindt plaats op de volgende locatie:

Markendoel 49
7339 JA Ugchelen

Binnenkort ook op onze locatie in Beekbergen beschikbaar!

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak in door te bellen naar 06 38 22 59 92!

Ontspanningsmassage

30 minuten

€ 25,-

45 minuten

€ 35

60 minuten

€ 45,-

Sportmassage

30 minuten

€ 30,-

45 minuten

€ 40,-

60 minuten

€ 50,-

Hotstonemassage

30 minuten

€ 35,-

60 minuten

€ 50,-

Lomi Lomi

30 minuten

€ 35,-

60 minuten

€ 50,-

× Whatsapp