Zet de eerste stap
Personal training voor ondernemers

Personal Training

Personal training voor ondernemers

Personal Training

Personal training voor ondernemers? Goed voor jouw gezondheid én je bedrijf!

Voor veel ondernemers is van acht tot vijf werken er niet bij. Waar de meeste werknemers om vijf uur hun werkplek kunnen verlaten en een vrije avond tegemoet gaan, hebben ondernemers hun handen nog vol aan de administratie, planningswerkzaamheden, een netwerkborrel of die activiteit die nog georganiseerd moet worden. Niets mis mee, want ondernemen is je passie en deze randzaken neem je graag voor lief. Wat hierdoor echter wel wat lastiger wordt, is de tijd vinden om te sporten.

Het (structureel) uitstellen van een rondje hardlopen of een bezoek aan de sportschool ligt voor veel ondernemers en ZZP’ers in Eerbeek, Beekbergen en Apeldoorn op de loer. Begrijpelijk, maar erg zonde. Zeker als je je bedenkt wat een goede conditie en een fit gevoel kunnen opleveren voor je bedrijf. Het is natuurlijk algemeen bekend dat je je door te sporten fitter voelt en je een betere conditie opbouwt. Maar ben je ook al op de hoogte van de voordelen die je als sportende ondernemer voor je onderneming kunt realiseren?

Voor alle ondernemers die de gezondheid van zichzelf én van hun bedrijf serieus nemen, heeft Train2Perfection de oplossing: Personal Training voor ondernemers in Eerbeek, Beekbergen, Apeldoorn en omstreken.

Waarom Personal Training voor ondernemers?

Veel en hard werken zit in je als ondernemer. Je hebt hart voor de zaak en wilt dat alles op rolletjes verloopt. Daarbij kan het nog weleens voorkomen dat je jezelf op de tweede plek zet. Echter kun je je pas volledig inzetten voor je bedrijf als je zelf voor 100% fit bent. Je bedrijf wordt er namelijk niet beter van als jij keer op keer ’s avonds laat uitgeblust op de bank neerploft en wéér geen tijd hebt gehad om lekker te bewegen.

Sporten en de ontspanning die dat met zich meebrengt doet veel goeds voor jou als ondernemer. Zodra jij je levensstijl verbetert, profiteert jouw onderneming daar ook van. Jij bént immers je bedrijf!

Een fitte ondernemer kan meer werk aan, heeft minder stress en voelt minder spanningen. Daardoor houd je beter het overzicht en kun je zaken meer gestructureerd aanpakken en overzien, wat de efficiëntie binnen je bedrijf weer ten goede komt. Een gezonde ondernemer is minder vaak ziek waardoor de zaken niet stil komen te vallen.

Wanneer jij je fit en gezond voelt is het bovendien gemakkelijker om een goede balans te vinden tussen de zaak en je privéleven. Dat zorgt voor meer vrije tijd en dus meer ontspanning en rust in je hoofd.

Meer informatie of een proefles aanvragen? Neem contact met ons op.

Personal Training voor ondernemers in Apeldoorn, Beekbergen en Eerbeek e.o.

Heb jij wel de intentie om te gaan sporten na het werk maar vind je het moeilijk om er tijd voor te maken? Of heb je behoefte aan iemand die je persoonlijk begeleidt en jou helpt je doelen te behalen? Dan is Personal Training voor ondernemers in Apeldoorn, Beekbergen, Eerbeek en omstreken wat je nodig hebt.

Bij Train2Perfection zijn we ervaren in het coachen van individuen die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl. We weten jou op de juiste manier te motiveren en luisteren altijd naar jouw persoonlijke behoeftes en doelstellingen, zodat we samen tot de gewenste resultaten kunnen komen.

Bovendien is het ook mogelijk om samen met je personeel te sporten met Train2Perfection. Training voor je personeel levert, net als personal training voor jou als ondernemer, je bedrijf veel voordelen op.

Ben je benieuwd wat wij van Train2Perfection voor jou kunnen betekenen en wil je graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezonde levensstijl, zodat jij én je onderneming een duurzame en succesvolle toekomst tegemoet gaan!

tarieven personal training.

Wij willen dat iedereen terecht kan bij Train2Perfection voor Personal Training lessen, ongeacht budget of tijd. Daarom bieden wij 3 verschillende lespakketten aan!

Onze Personal Trainingen bestaan altijd uit de volgende 3 pijlers coaching op gedrag, voedings- en trainingplannen op maat. Maar ook voor & na metingen en daarnaast hulp buiten de trainingen om, ongeacht het pakket dat je kiest. Ga jij voor bronze, zilver of goud?

 • Personal Training

  15 Lessen: €60,- per les incl btw.
  Ik wil starten
 • Personal Training

  30 Lessen: €55,- per les incl btw
  Ik wil starten
 • Personal Training

  45 Lessen: €50,- per les incl btw.
  Ik wil starten