Recensies van onze klanten

 • Hans en Jolanda Hurenkamp

  Vijf maanden geleden zijn we begonnen bij Train2Perfection Personal Training om fitter te worden en af te vallen. In 45 uur hebben de enthousiaste Personal Trainers ons geholpen gezonder te gaan leven. Het is leuk om te merken dat we nu zoveel meer konden dan in het begin. De gewichten waarmee we werkten werden steeds zwaarder. En wij zelf steeds lichter! Buddie heeft ons goed geholpen met bruikbare voedingstips en leuke trainingen, Sonny wist ons elke keer weer uit te dagen met zijn zware trainingen, met oefeningen waarvan we soms dachten: ‘dat gaat toch niet’, en Kostas motiveerde ons elke keer weer om door te zetten met zijn aanstekelijke enthousiasme en positiviteit. Allemaal hebben ze er op hun eigen manier aan gewerkt om ons te helpen meer kracht en conditie op te bouwen en af te vallen. Met – 20 en – 10 kg is dat erg goed gelukt! Bedankt allemaal!

   

 • Mijke Hoppe

  We zijn een paar maandjes verder en voor mij is Train2Perfection life-changing te noemen!

  Op de site staat: “SAMEN gaan we werken aan jouw voedingspatroon, training en gedrag.”

  En zo is het ook!

  Al eerder heb ik geschreven dat mijn trainer Buddie mij motiveert en mij stimuleert om het maximale uit het proces te halen waardoor ik na elke training mijzelf zelfverzekerder, sterker en prettiger voel!

  We zijn inmiddels een maandje verder en mijn (sub)doel is behaald. Terug naar huis realiseerde ik me eigenlijk pas hoe blij ik was en trots en ook trots op mijn trainer.

  Dit had ik alleen nooit bereikt. En al zeker niet in de fancy gelikte sportschool waar ik eerder was begonnen en waar je met een kaart met oefeningen ‘de ruimte’ wordt ingestuurd met de mededeling: “succes en als je vragen hebt, dan kom je maar.” Dit werkte niet voor mij.

  Hoe anders is dat bij Train2perfection. Ik heb ervaren en dat doe ik nog steeds dat elke beweging die ik maak tijdens de training wordt gevolgd. Er wordt meegekeken. Mijn trainer Buddie staat naast me en hoe fijn is dat! Er wordt geteld, ik word aangemoedigd. Ik krijg ter plekke tips en uitleg om mijn houding te verbeteren en op deze manier voel ik me veilig en wordt er veilig gewerkt en gesport. Aan de andere kant van de ruimte nóg een enthousiaste trainer die ik hoor tellen en doen. Dit is wat voor mij werkt! Ik voel me gezien en gehoord en serieus genomen.

  Het wegen en meten gebeurt in een aparte ruimte en Buddie weet je alles te vertellen over spieren en ook over waarom een oefening goed is om te doen. Daarnaast heb ik gevoeld dat hij aanvoelt wat goed voor mij is, wat betreft de opbouw en het tempo van de oefeningen.

  Zowel in het moment van trainen als in het totaalplan van voeding, trainen en gedrag. Hij heeft overzicht en kan op lange termijn denken en neemt je vervolgens mee in het plan en geeft advies en betrekt je er bij. Hij weet precies op het goede moment het goede in te zetten. Met een gezonde vorm van stimulans en ‘druk’! Dus niet door té véél druk uit te oefenen op prestatie en resultaat. Eerlijk en vriendelijk! Op naar mijn volgende doel

 • Rogier Gerritsen Directeur Ds Smith De Hoop

  Leefstijlprogramma met Train2Perfection geeft boost aan DS Smith

  Hoe blijven medewerkers gezond en gedreven inzetbaar gedurende hun gehele loopbaan? Hoe help je collega’s om zich zowel mentaal als fysiek goed te voelen? Vragen die bij elk bedrijf spelen. Bij DS Smith De Hoop – een papierfabriek met 170 medewerkers uit Eerbeek – zoeken we onze antwoorden in een ambitieus programma duurzame inzetbaarheid. Goed voor de medewerker, en daarmee ook goed voor het bedrijf! Dit programma is heel breed, gaat bijvoorbeeld over training en opleiding, maar ook bijvoorbeeld over slaap coaching. Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is een leefstijlprogramma – het helpen van medewerkers om zich fitter en vitaler te voelen. Om dit handen en voeten te geven zochten we een partner. Wij kwamen uit bij Train2Perfection met vestigingen in Eerbeek en Beekbergen, en dat bleek een schot in de roos.

  Wat een verschil met eerdere initiatieven, zoals het vergoeden van een fitness abonnement. Train2Perfection pakt het heel anders aan. Medewerkers die meedoen sporten in principe 2 keer in de week. Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden in een klein groepje, in duo’s of alleen. Altijd onder begeleiding van een professionele maar bovenal enthousiaste personal trainer. In eerste instantie deden 23 collega’s mee aan het programma. Maar het werkt aanstekelijk – dit aantal is inmiddels gestaag en tot ver boven de 30 gegroeid.

  Train2Perfection focust zich overigens niet alleen op bewegen. Het programma rust daarnaast op 2 andere pijlers: gezonde voeding en misschien wel het aller moeilijkste… gedragsverandering! Zo zijn er weegmomenten die dat stimuleren, is er voedingsadvies, maar ook metingen van het cholesterol horen bij de aanpak. Klinkt mooi natuurlijk, maar “the proof of the pudding is in the eating” zeggen ze wel eens. We zijn tenslotte een bedrijf en naast de positieve stimulans zijn we ook altijd zeer geïnteresseerd in de “bottom line” resultaten. En, die spreken voor zich! Al in de eerste 12 weken van het programma vielen we gezamenlijk 145 kg af en we verloren samen 161cm taille omtrek. Ook onze verzuimcijfers ondersteunen de aanpak. Natuurlijk, ziekte kan iedereen overkomen, maar toch zijn we trots dat we het afgelopen jaar qua verzuim weer bij de beste 3 papierfabrieken van Nederland behoorden (van de 21).

  Ik wil Simone en Sonny als eigenaren van Train2Perfection en hun team van harte feliciteren met hun aanpak: hun aanstekelijke enthousiasme motiveert enorm. Mensen blijven komen, iedereen krijgt een eigen persoonlijke benadering, geen training is hetzelfde en collega’s zijn razend enthousiast. Ook mooi om te zien dat het bedrijf van Sonny en Simone investeert in de nieuwste materialen en zich daarmee blijft ontwikkelen. Een fantastisch neveneffect is dat het sporten in kleine groepjes de onderlinge band tussen collega’s versterkt. Alle niveaus sporten door elkaar en met elkaar en dit biedt de mogelijkheid om de onderlinge relaties in het bedrijf in een informele setting te versterken.

  Ik kan elk bedrijf aanraden om eens met Train2Perfection te gaan praten.

 • Heidi Goudkuil

  Na een heftige rugblessure was het noodzaak om met name mijn core sterker te gaan maken. De keus voor Train2Perfection was snel gemaakt want de combi van persoonlijke aandacht met oog voor detail, het persoonlijke voedingsadvies en plezier krijgen/hebben en behouden in trainen past wel bij mij. Doodeng om deze stap te zetten, want kom ik nu niet in één of andere sportgebeuren met alleen maar mega spierbundels terecht en word ik niet uitgelachen met mijn mieren-spierballen en iets teveel kilo’s……??? Na het intakegesprek waren al mijn zorgen verdwenen en had ik zin om aan de bak te gaan!

  Thuisgekomen mijn verhaal gedaan en hebben Leander en ik besloten dit samen op te pakken, aangezien hij na een hernia ook graag sterker wilde worden.

  Ruim 3 maanden 2x in de week duo-training te hebben gehad, zijn we nu overgestapt naar small groep training. We hebben het onwijs naar onze zin, zijn al zoveel sterker geworden en de rugklachten zijn nu veel beter onder controle te houden. Ook zijn de nodige kilo’s er al af, maar we gaan nog even door en proberen zo gezond mogelijk te eten om ook op gewicht te kunnen blijven. Gelukkig mogen we ook af en toe van iets minder gezond eten genieten!!!!!

  Mijn favoriete oefening is de deadlift, begon met alleen de stang en zit nu (na een terugval van mijn blessure) op de 60 kilo. Leander vindt zijn uitdaging in de bench-/dumblepress.

 • Wim S

  Vanaf Januari 2018 ben ik begonnen bij Train2Perfection. Tot nu toe ben ik 38 kg afgevallen. Sonny, Simone en Nick hebben mij hierbij goed geholpen. Het afvallen viel mij in het begin erg zwaar, maar het ging wel goed. Door de kundigheid van de trainers gaat het mij tot nu toe feilloos af. Ik weet nu wat ik moet doen om mijn gewicht stabiel te houden en daar heb ik in ieder geval geen dieeten bij nodig. Ik kan normaal eten en toch afvallen. Ik kan het iedereen aanraden die moeite heeft met afvallen.Wim

 • Maaike

  Yes! In ruim 6 maanden al 15 kilo kwijt. Op naar de volgende 5 kg en dan stabiel blijven, misschien wel de grootste uitdaging. Heerlijk wat voel ik mij fit, sterk en trots. Half juni 2020 ben ik begonnen bij Train2perfection aan een traject van krachttrainingen en voedingsadvies. Omdat ik zelf al veel aan sport deed en dit ook wilde blijven doen, ben ik samen met Buddie gaan kijken wat het beste bij mij paste. Sindsdien 2 keer in de week intensief gaan trainen bij Buddie en Kostas, waarbij Buddie mij meer coacht op kracht en voeding en Kostas meer gericht is op kracht in combinatie met cardio. Een heerlijke afwisseling. En bovenal goed te combineren met wat ik al aan sport doe, bootcamp, hardlopen en tennis.

  Van beide trainers krijg ik een zeer professionele begeleiding. Mijn houding bij elke oefening wordt zeer goed in de gaten gehouden en gecorrigeerd waar nodig. Zorgvuldig komt er elke les een paar kilo in gewichten bij.  Toch wel stoer als je thuis kunt zeggen ik heb vandaag 70 kilo getild. Ook wordt elke les even gecheckt of ik geen klachten / blessures heb n.a.v. voorgaande trainingen. Bij klachten wordt samen gekeken naar hoe deze te verminderen en te voorkomen.  Bij mijn start in juni had ik de pech dat ik mijn enkelbanden had gescheurd , waardoor ik mijn start moest uitstellen. Na 4 weken rustig begonnen met trainen bij Buddie en Kostas en langzaam weer kracht opgebouwd. Nu loop ik alweer een paar maanden klachtenvrij hard. Super. Naast een professionele training is er zeker ook ruimte voor gezelligheid. Beide trainers zijn altijd wel in voor een praatje en een geintje.

  Tja en als je dan vraagt waarom ben je begonnen: Na de zoveelste extra Corona kilo van het thuiswerken was ik het zat. Ben zeer gemotiveerd gestart en nog gemotiveerder om door te gaan. Ik word steeds sterker en fitter. Mentaal ben ik ook sterker geworden.

 • Sonja Smit

  Goede begeleiding, echt op maat. Je wordt op een goede manier uitgedaagd om steeds jezelf verder uit te dagen. Mijn eerste doel heb ik gehaald 11 kilo lichter echt TOP. Op naar mijn volgende doel maar daar heb ik bij de Personal Training alle vertrouwen in.

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Rick Waalders

  In een half jaar sporten meer bereikt dan in de 6 jaar daarvoor toen ik alleen trainde. Ik zit lekkerder in m’n vel, heb geen last meer van m’n rug en ben 10 kilo aangekomen (dat was een doel).
  Sonny is erg enthousiast en eerlijk en zorgt ervoor dat je verder gaat dan je zelf denkt te kunnen.

 • Bianca Driessen

  Hallo allemaal,

  In april 2019 ben ik begonnen na een intake met 2 proeflessen bij Train2Perfection. Nu 4 maanden later heb ik mijn eerste tussendoel bereikt met -10 kilo en heel wat centimeters verlies in omvang. In de 1e periode heb ik met praktische tips van Simone m’n voeding bijgeschaafd aan de hand van een eetdagboek die ik voor mezelf hebt bijgehouden. Ik ben er achter gekomen dat de uitvoering / techniek van de oefeningen zeer belangrijk is voor het resultaat. Hierin wordt je steeds gecorrigeerd. 2 x in de week sporten in Beekbergen of Eerbeek is prima te doen. Het is leuk, gezellig en tijd voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of een koud glas water. Elke les is anders, de ene keer sport je binnen en de andere keer sport je lekker buiten. Met plezier sport ik bij T2P. Je verlegt je grenzen steeds meer. Ik fiets bijvoorbeeld naar het werk (35 km totaal). En loop ik per dag 10000 stappen. Mijn levensstijl is compleet veranderd dankzij de goede coaching. Wekelijks sta je op de weegschaal, zodat je het resultaat kan zien en dat werkt motiverend. Voor mij is dit een totale omslag met fantastisch resultaat dankzij personal training van Simone, Sonny en Nick! Super bedankt. Op naar de volgende 10 kilo! Oja, de rugmassage van Sebastiaan is ook fantastisch al is het soms pijnlijk. Bedankt.

  groetjes Bianca

 • Mirjam Modderkolk

  Zo’n 2 jaar geleden de knoop doorgehakt en na een goed gesprek met Sonny 2x in de week gaan sporten. Elke keer in een kleine groep met veel afwisselende oefeningen. De een leuker als de ander ?, maar genoeg motivatie van Nick of Sonny om alles uit te voeren. Er werd goed gekeken naar wat bij mij paste en indien nodig aangepast (ivm klachten met rug). Ook afwisseling in kracht en conditie was er voldoende. Voornamelijk de kleine groepen, de leuke sfeer, aanmoediging en afwisseling maakt dat ik inmiddels ruim 30kg ben afgevallen. Ik ben er nog niet, maar met alle tips ook qua voeding, hoop ik over een tijdje op mijn streven te komen.

 • Mark Rutenfrans

  Mei 2017 toen begon het, ik wist dat er wat moest veranderen maar zoals velen: geen tijd, valt allemaal wel mee ?jaaa duhhhh dus echt niet ik stond op de weegschaal en schok toch eigenlijk best wel.
  Een vriendin van mij ging al een poosje naar Train2Perfection Personal Training toe en ik dacht waarom niet.
  Dus hop eind mei 2017 ik mee ?en sindsdien train ik nu 2 keer per week bij Sonny, Simone en Nick ??????ik ben nu 1,5 jaar verder en voel mij goed ben nu 25 kilo kwijt en voel mij fit en sterker maar er is nog een lange weg te gaan want ik wil nog verder.

  Thnx Sonny, Simone en Nick

 • Daphne Damen

  Had veel last van lichamelijke klachten die tijdens verschillende sporten verergerde. Uiteindelijk heb ik de stap naar Train2perfection gemaakt. Hier trainde ik met Simone 2x in de week. Er wordt goed gekeken naar je voeding, super goede begeleiding tijdens de trainingen, waar echt op mijn klachten wordt gelet en kreeg de training die bij mij past. Lichamelijk word ik steeds sterker en de klachten zijn nu weg. Nu train ik met een aantal vriendinnen in een small group en geniet van het sporten. Met dank aan Simone, Sonny en Nick. Ik ga nog even door met trainen en mijn doel halen!

 • Erwin-Paul Bouma

  Ik train sinds anderhalf jaar bij Simone en Sonny en dat bevalt me heel erg goed. Het is begonnen met sportmassage door Simone omdat ik met wielrennen en MTB last van mijn onderrug had. Tijdens deze massages zag Simone dat mijn spierontwikkeling in mijn benen niet in balans was met mijn bovenlichaam en het goed zou zijn veel meer mijn core te trainen. Dit is uiteindelijk de oplossing gebleken voor mijn rug problemen, ik heb er geen last meer van zelfs niet tijdens beklimmen 3x Mont Ventoux wat ik voor ALS heb gedaan deze zomer. Daarnaast ben ik veel sterker geworden ik voel ik me daardoor fitter. De flexibiliteit van het plannen en de prettige en vakkundige begeleiding maken Train2Perfection een echte aanrader!

 • Mona Dolié

  Zelf ben ik afgelopen mei begonnen met personal training bij Simone. Ik had direct een goed gevoel bij haar manier van begeleiding. Ze is een rustig persoon, maar altijd duidelijk en gemotiveerd. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik het sporten echt leuk ben gaan vinden. Dit resulteert dan ook op -23 kilo! Ze heeft mij laten zien dat een personal trainer meer inhoud dan alleen vertellen hoe je een oefening uitvoert. Ze is een luisterend oor, en kijkt echt naar je persoonlijke kwaliteiten. Haar enthousiaste drive geeft mij de motivatie om nog meer kilo’s kwijt te raken…Simone, stop nooit met waar jij zo goed in bent, want voor mij ben je echt een topper!!

 • Fred Schotpoort

  Sinds december 2015 train ik bij Train2Perfection. Mijn doel was om fitter en sterker te worden. Ik train 2 a 3 keer per week. Het resultaat is ondanks mijn bourgondische levensstijl naar tevredenheid. De aanpak van Sonny past prima bij mij. Professioneel, doelgericht, gedreven en met op zijn tijd een dosis humor. Daarnaast is Sonny een prettige kerel en een enthousiaste ondernemer die enorm trots is op wat hij doet. Dat maakt hem een succesvol personal trainer. Ik kan iedereen Train2perfection aanbevelen. Keep up the good work!

 • Bert Wensink

  Een jaar geleden begonnen met trainen bij Sonny, Simone en Nick. 2x in de week werken aan conditie en kracht om meer energie te krijgen tijdens mijn dagelijkse werk en wat kilootjes kwijt te raken, dat was het doel. Terugkijkend ben ik daar zeker in geslaagd. Goed advies mbt voeding en begeleiding tijdens de training is belangrijk, maar het belangrijkste is dat je zelf de knop omzet! Succes als je ook besluit te komen trainen!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Karin Mensink

  Sinds Mei 2017 train ik bij Train2perfection. Na een moeilijke periode waar ik het sporten even op een laag ( zeg maar gerust: geen) pitje moest zetten vond ik het tijd om weer aan mijzelf te werken. Na meerdere keren de site van Train2perfection bezocht te hebben en na lang twijfelen toch besloten om contact op te nemen. Na een intakegesprek + les was ik om! Dit is de beste beslissing ooit…Ik train nu 2x in de week. Ik dacht altijd dat dit niks voor mij zou zijn maar ik vindt het echt superleuk, je krijgt ook een eetschema maar niks ingewikkelds , gewoon normaal maar verstandig eten en als je zo met je lijf bezig bent wil je ook niet anders en wordt je alleen maar enthousiaster! Ik ben nu al bijna 9 kilo kwijt, voel mij veel beter, wordt ook sterker, alleen maar positief! Sonny, Simone en Nick zijn echt toppers! En trouwens ook niet onbelangrijk, ik heb leuke mensen leren kennen waardoor het vaak ook supergezellig is!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Michelle te Kamp

  In 2016 ben ik begonnen met afvallen. Ik had voor mezelf een gewicht voor ogen en dat naar een jaar toen ook bereikt. Uiteindelijk was daarna mijn doel om fitter, strakker en sterker te worden. Alleen het enige probleem was, de motivatie om naar te sportschool te gaan die was er op dat moment niet. Tot dat ik super veel goede verhalen hoorde over Train2perfection. Ik heb toen contact opgenomen met Sonny en Simone. Alleen al na het intake gesprek en een half uurtje trainen met hun was ik al super enthousiast. Oefeningen worden goed uitgelegd, voeding word goed met je door genomen! Door Train2perfection heb ik mijn motivatie weer terug gevonden, ben ik nog meer kilo’s kwijt geraakt en ga echt met super veel plezier elke keer weer naar de training toe. De trainingen zijn zwaar, fanatiek en natuurlijk ook leuk en gezellig! ( een grapje tussen door hoort erbij.) Sonny, Simone en Nick zijn echt drie toppers!!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Michel Regenspurg

  Wil je verantwoord trainen? Wil je afvallen? Wil je sterker worden? Wil je die schop onder je kont hebben? Wil je leuk en afwisselend trainen? Zoek je leuke trainers? Zoek dan niet verder. Bij Train2perfection ben je aan het goede adres. Sonny en Simone doen er alles aan om je doelen te bereiken. Mijn doel is nog niet bereikt maar ben goed op weg. Het is er leuk en gezellig maar hard werken hoort er ook bij. Goede dieet adviezen om goed en verantwoordelijk af te vallen. En het kost nauwelijks moeite. De winter komt er weer aan, buiten trainen wordt dan minder. Een goede reden om de winter door te trainen bij Train2Perfection met perfecte begeleiding, zodat je volgend jaar fit het jaar weer begint. Een hele grote kans dat je daarna blijft hangen 😉

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Reina Draijer-Hop

  Mijn bolle buik (door een diastase na 2 zwangerschappen) bleef helaas niet onopgemerkt. Met grote regelmaat werd ik gefeliciteerd met mijn ‘zwangerschap’. Bij de laatste keer was ik dat zo zat, dat ik mij direct heb aangemeld voor Personal Training. Dit in de hoop dat sporten onder deskundige begeleiding, de buikomvang en het getal op de weegschaal zou verminderen. Eigenlijk had ik de hoop al een beetje opgegeven. Maar Sonny, Simone en Nick gaven mij een voedingsschema op maat, adviezen voor thuistraining, afwisselende personal trainingen en de broodnodige stimulans! Na 13 weken kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met het tot nu toe behaalde resultaat. Ik ga nog verder met small group trainingen, maar tot dusver bedankt!!

 • Malou Buitink

  Sinds januari 2017 zijn wij aan het trainen bij train2perfection en hebben het onwijs naar ons zin. Iedere training is anders en afwisselend. Simone sleept ons altijd door de trainingen heen, ze motiveert, heeft humor en is geïnteresseerd in wat je doet! Ook zijn wij de nodige kilo’s en centimeters afgevallen! Helaas nog maar drie weken en dan moeten we het zelf gaan doen, wij zullen het zeker gaan missen! Aanrader!!!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Fernanda Lemmen

  Ik train nu al een aantal maandjes 2x per week bij Train2Perfection Personal Training en ga er nog steeds met veel plezier naar toe! Inmiddels ook behoorlijk wat kilo’s verloren, wat natuurlijk ook heel fijn is! Sonny motiveert en denkt altijd met je mee. Ik wilde mijn levensstijl aanpassen, en dat is gelukt! Ben het sporten ook weer erg leuk gaan vinden!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Judith Bouhof

  Begin dit jaar toen ik op de weegschaal stond thuis. Was ik er klaar mee. Er moest wat veranderen. Ik kan prima zelf afvallen maar het vast houden en het niet vervallen in oude gewoontes was erg lastig. Ik “sportte” bij de sportschool maar eigenlijk kon je dat geen sporten noemen.
  Met 2 vriendinnen waarvan 1 al heel enthousiast was over sporten bij Simone. De stoute schoenen begin november aangetrokken en ons aangemeld voor small group training.
  2 x per week sporten met zijn 3-en daarbij natuurlijk aandachtspunten voor de maaltijden en drinken.
  De begeleiding van Simone is top. Aandacht voor ons alle 3, en rekeninghoudend met de beperkingen van een ieder.
  Elke training is anders en dat motiveert en stimuleert mij en het sporten verveelt dus echt niet (wat in de sportschool bij mij wel het geval was).
  Heb bijna mijn doelen behaald die ik vooraf gesteld heb, maar het sporten en mijn nieuwe eetpatroon bevalt zo goed dat ik mijn doel ga bijstellen.
  En het resultaat mag er zijn na 4 maanden ruim 10 kilo afgevallen, 12 cm buikomvang minder. Ben trots op mezelf, maar durf wel te zeggen dat het zonder de begeleiding van Simone en mijn 2 mede sporters niet gelukt was.

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Reinier van de Spek

  Ik ben afgelopen november begonnen met personal training bij Sonny met het hoofdzakelijke doel om fitter en sterker te worden. Met gemiddeld één uur squashen in de week en een fysiek passieve baan gaat dit immers niet vanzelf. Ik zat daarnaast nog met de nasleep van een tweetal blessures uit het verleden.
  Bij de nulmeting bleek mijn gewicht en vetpercentage aan de hoge kant te zitten waardoor de focus het afgelopen halfjaar eerst is komen te liggen op afvallen. Sonny heeft een voedingsadvies samengesteld om hier op verantwoorde wijze mee aan de slag te gaan.
  Het resultaat is nu – na een halfjaar en ondanks mijn redelijk bourgondische levensstijl – 15 kilo afgevallen en een daling van het vetpercentage met 10 procentpunt. Doel behaald! Ik ben me alleen hierdoor al een stuk fitter gaan voelen.
  Intussen zijn we de afgelopen periode ook met verschillende trainingen bezig geweest. Dit varieerde van krachttrainingen tot het doelgericht aanpakken van de door blessures zwakkere lichaamsdelen.
  Mijn nieuwe doel voor komende periode is het opbouwen van meer spiermassa en dus sterker te gaan worden. Met de enthousiaste, professionele en resultaatgerichte coaching van Sonny gaat dit helemaal goedkomen!

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Marleen Elshof

  Ik train met heel veel plezier met Sonny van train2perfection. Sonny is een zeer professionele en deskundige trainer en zijn begeleiding beslaat zowel uit het ondersteunen bij de training als het onder de loep nemen van je voedingspatroon. Sonny ondersteund jij bij het zoeken naar een combinatie van beide die past bij jou en de doeken die je hebt. Hij zorgt voor afwisselende trainingen waarin hij er voor zorgt dat je steeds tot het uiterste gaat. Naast dit alles is Sonny gewoon een hele leuke,spontane man met veel humor. Hij zorgt dat je ook op moeilijke momenten de training afrond met een goed gevoel. Ik heb mijn doelen nog niet bereikt en blijf nog een tijd hier met plezier trainen maar voel me gezonder, fitter en gelukkiger. De training van Sonny bij train2perfection iets wat ik iedereen zou gunnen.

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Sjaak Korenblek

  Geruime tijd met Sonny getraind en kan niet anders zeggen dan dat dit super goed bevallen is. Ik had een stok achter de deur nodig qua trainen en ook de begeleiding mbt voeding hebben mij erg geholpen. Sonny voelt zijn klanten goed aan en is daardoor instaat ieder op zijn eigen manier te motiveren! Daarnaast investeert hij in de toekomst en is hij samen met Simone gedreven iets moois neer te zetten, ga zo door:).

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Wilfried Buys

  Super blij en trots. Sinds een half jaar sport ik bij Train2Perfection en vanavond onder de voor mij psychologische grens van 100 kg geschoten. En er gaat nog meer af. Het moet uit je zelf komen maar toch bedankt Sonny en Simone voor de goede ondersteuning en motivatie op gebied van voeding en training. Aanrader.

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Jelke Bouma

  Op een positieve en goed begeleide manier werken sonny en ook Simone aan de gestelde doelen. Deze manier is voor mij een stok achter de deur om te werken aan mijn doelen. In het begin niet altijd voor mijn plezier, maar nu begint goed eten en bewegen standaard te worden. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel. Je kan meer dan je denkt. Ook de flexibiliteit om op diverse momenten af te kunnen spreken vind ik prettig. Kortom een aanrader.

 • Recensies - Train2Perfection Personal Training

  Wim Kars

  Wij zijn nu ruim een jaar iedere dinsdag en vrijdagochtend vanaf 7.00 tot 8.00 uur aan het trainen bij Train2Perfection Personal Training. Iedere keer geeft Sonny Scherpenzeel ons weer de extra motivatie die je nodig hebt om goed te kunnen trainen. De resultaten die wij halen met het afvallen zijn gigantisch. Uiteraard spreek ik ook namens mijn tweelingbroer Albert Kars. Als je dit leest, maar je hebt nog nooit de eerste stap gezet om naar een Personal trainer te gaan, kan ik iedereen aanraden om naar Sonny Scherpenzeel te gaan. Zowel op voeding als op persoonlijke begeleiding tijdens iedere training kan je geen betere keuze maken. Sonny tot op heden super bedankt.

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!