Zet de eerste stap
Personal Training Squat

Personal Training

Personal Training Squat

Personal Training

Personal Training is coaching op voeding, beweging en gedrag!

Wat je doel ook is vetverlieskrachtopbouw of fit & gezond blijven. Met Personal Training bij Train2Perfection behaal jij jouw doel. Binnen de muren van Train2Perfection werken wij aan de hand van drie pijlers: voeding, beweging en gedrag. Om jouw doel te behalen is het van belang dat de waarom vraag helder blijft. Gezamenlijk met de Personal Trainer bepaal jij de richting van jouw traject. Jouw wensen en behoeften staan centraal.

Pull up Personal Training

Voeding

De juiste voeding is essentieel om optimaal resultaat te behalen. Daarom leren wij jou hoe jij aanpassingen kunt maken op basis van jouw leefstijl en identiteit. Dit betekent niet dat je een dieet gaat volgen. Dieten hebben namelijk nauwelijks effect op je eetpatroon, waardoor het behouden van je streefgewicht erg lastig is: het bekende jojo-effect. Bij Train2Perfection streven we juist wel naar het veranderen van jouw eetpatroon en daarmee je leefstijl. Met behulp van onze aanpassingen leer jij dus precies hoe je de juiste keuzes maakt omtrent jouw voeding. En met de kennis die jij dan hebt opgebouwd ga je ervoor zorgen dat je nooit meer terugvalt in oude vastzittende patronen!

Beweging

Tijdens de Personal Training lessen werken we één op één aan jouw doelstelling op een manier die bij jou past. Onze Personal Training lessen zijn afwisselend, motiverend en uitdagend. Wij voorzien jou van het juiste trainingsplan en zorgen voor de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen. Veilig en verantwoord trainen staan bij ons namelijk altijd voorop op weg naar het beste resultaat.

IntakegepsrekGedrag

De juiste mindset is bepalend voor het resultaat wat jij behaald. Jouw Personal Trainer is ook jouw Personal Coach. Hij/Zij zal jou helpen met het ombuigen van negatieve gedachten en slechte gewoontes in positieve gedachten, de juiste gewoontes en de juiste mindset. Wij zullen jou handvatten toereiken waarmee jij controle houdt over jouw leefstijl.

Naast coaching op voeding, beweging en gedrag biedt Train2Perfection nog enkele extra’s. Je resultaten worden bijgehouden door professionele lichaamsmetingen, want meten is weten. Zit je met vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Wij staan 24/7 voor je klaar!

Tarieven inclusief btw

60 minuten training ➤ vanaf € 50,00 per persoon

PROBEER 2 GRATIS PROEFTARININGEN

Wat je kunt verwachten met Personal Training van Train2Perfection!

Personal TrainingDit mag je verwachten van Personal Training bij Train2Perfection

 • Je 100% resultaat- en doelgericht aan je trainingsdoelen werken
 • Je leert hoe jij jouw voeding kan aanpassingen op basis van jouw leefstijl en identiteit.
 • Je werkt met een op maat gemaakt trainingsplan
 • Je word gecoacht op jouw gedrag om een gezond leef- en eetpatroon te ontwikkelen
 • Je een stok achter de deur nodig hebt

AFSPRAAK MAKEN

Tarieven voor Personal Training.

 • Personal Training

  15 Lessen: €60,- per les incl btw.
  Ik wil starten
 • Personal Training

  30 Lessen: €55,- per les incl btw
  Ik wil starten
 • Personal Training

  45 Lessen: €50,- per les incl btw.
  Ik wil starten