Zet de eerste stap
Sterker worden met Personal Training

Jouw doel

Sterker worden met Personal Training

Jouw doel

Wat is jouw doel op het gebied van gezondheid en vitaliteit?

Wij nodigen je uit om even kort stil te staan bij onderstaande uitspraak. Antoine de Saint-Exupéry, een beroemde schrijver, vat samen waar zoveel mensen in hun leven tegenaan leven.

“Een doel zonder plan is slechts een wens.”

Dit betekent dat je vele doelen in je leven kunt hebben, maar wanneer je daar geen duidelijk plan voor bedenkt, jouw doel nooit bereikt wordt. Het blijft slechts een droom, een wens. Gelukkig zijn wij zeer ervaren in het bedenken van plannen die bij jouw doelen passen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw doel bereikt wordt en jij een gezond, ontspannen en vitaal leven kunt leiden.

Wat is jouw gezondheidsdoelWij hebben vele mannen, vrouwen en kinderen mogen begeleiden in het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Om je alvast een idee te geven welke doelen wij met jou kunnen aanpakken, hebben wij een overzicht van de mogelijkheden gemaakt. Uiteraard ben je ook met andere leefstijl gerelateerde doelen en vragen van harte welkom bij Train2Perfection. Onze gediplomeerde Trainers en Coaches houden van uitdagingen en zijn zeer creatief in het bedenken van oplossingen. 

Heb je al een doel voor ogen? Neem dan contact met ons op en krijg 2 trainingen inclusief gesprek gratis om te kijken of wij jou kunnen helpen

Wat is jouw doel op gebied van gezondheid en vitaliteit?

Verantwoord afvallen1. Verantwoord afvallen

Afvallen kan op vele verschillende manieren. Wij kiezen graag voor een verantwoorde manier waar jij blijvend resultaat van ziet. Wij staan achter gezond eten, lekker bewegen, ontspannen en goed slapen. Je leest meer over onze aanpak en verantwoord afvallen op deze pagina.

lees meer

Fit en Vitaal worden2. Fit & Vitaal worden

Je hebt het vast vaker gehoord. Ik wil graag fit en vitaal worden. Maar wat betekent vitaliteit en waarom wint deze term aan populariteit? Volgens ons draait vitaliteit niet alleen om een gezond gewicht hebben, goed eten en lekker bewegen, maar om alles wat ervoor zorgt dat jij je lekker fit voelt en lekker in je vel zit. Lees meer over vitaliteit op deze pagina.

lees meer

Sterker worden3. Sterker worden

Wist je dat jij je mentaal sterker voelt wanneer je lichaam sterk is? Zelfvertrouwen is daar een van de redenen voor, maar een sterk lichaam zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op jezelf. Dat je lichaam bestand is tegen invloeden van buitenaf. Dit betekent niet dat je veel spiermassa moet opbouwen. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina.

lees meer

Spiermassa opbouwen4. Spiermassa opbouwen

Ook voor het opbouwen van spiermassa kun je natuurlijk terecht bij Train2Perfection. Wij hebben programma’s om alle spiergroepen aan te pakken door middel van wisselende krachttrainingsessies. Wist je trouwens dat je als beginnende sporter 0.5 tot 1.0 kilogram spiermassa per maand kunt opbouwen? Lees er meer over op deze pagina.

lees meer

Sportspecifieke training5. Specifieke training

Beoefen je een bepaalde sport en wil jij je prestaties verbeteren? Of wil je de marathon lopen, de Matterhorn beklimmen, of hoger springen tijdens je volleybalwedstrijden? Ook voor deze specifieke sportprogramma’s kun je aankloppen bij onze ervaren trainers en coaches. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina.

lees meer

Neem contact op en maak van jouw doel een plan


 

Reviews Train2Perfection

Honderden mensen gingen de uitdaging aan en hebben een vitaler leven gekregen dankzij de training en coaching van onze Personal Trainers. Je leest erover in onderstaande reviews. Meer recencies lezen? Dat kan op deze pagina.