Zet de eerste stap
Small Group Training Apeldoorn

Fit en Vitaal worden

Small Group Training Apeldoorn

Fit en Vitaal worden

Wat is vitaliteit?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat mensen fit en vitaal willen worden. Maar wat houdt dat precies in? Vitaliteit draait om de energie, kracht, rust en flexibiliteit waarmee jij lichamelijk, emotioneel en mentaal door het leven gaat. Het woord komt oorspronkelijk uit het Latijn. Vita betekent Leven en Vitaliteit kun je daarmee vertalen als ‘De Energie om te Leven‘. Je kunt het ook zien als de mate waarin iemand energiek en krachtig is.

Duo Training met Senior

Het is dus veel meer dan lichamelijk sterk en slank zijn. Je lichaam kan bijvoorbeeld fysiek goed in elkaar zitten, maar wanneer je veel piekert en ‘s nachts regelmatig wakker ligt, voel jij je niet vitaal. Ook kan je conditie uitstekend zijn, wanneer je hele dagen rondrent om aan al je verplichtingen te voldoen voel jij je niet ontspannen en ben je minder flexibel en creatief.

Ook je brein hoort flexibel en gezond te zijn in een vitaal leven. Door te blijven ontdekken en nieuwe dingen te leren zorg je voor gezonde hersenen. Rust, ontspanning en gezond eten zijn overigens net zo belangrijk voor een gezond brein als nieuwe dingen blijven ontdekken.

Samen met de coaches van Train2Perfection kun jij jouw plan starten op weg naar een fit en vitaal leven.

klaar om te starten?

9 tips voor een vitaal leven

Hoe kan ik fit en vitaal worden?Resultaten bespreken met Personal Trainer

Fit en Vitaal worden doe je door onderstaande punten in je leven toe te passen.

  1. Gezond eten en drinken;
  2. Voldoende bewegen;
  3. Goed ontspannen;
  4. Verbinding zoeken met familie, vrienden en collega’s;
  5. Blijf leren en zoek naar persoonlijke groei;
  6. Vermijd onnodige stress;
  7. Zorg voor voldoende en kwalitatief goede slaap;
  8. Ga regelmatig naar buiten;
  9. Lach veel!

Heb je hulp nodig om fit en vitaal te worden? Wij helpen je graag op weg met Personal, Duo of Small Group Trainingen, waarin bewegen, gezond eten en leven centraal staan.

laat meer zien

Ook Fit & Vitaal worden?

Vitaliteit en fit zijn is dus een breed begrip en een prachtig doel om naar te streven. Wil je weten hoe je fit en vitaal kunt worden? Maak dan een afspraak voor een gratis training en gesprek. Dan kun je kennismaken met Train2Perfection en zien of wij passen bij hoe jij jouw doel wilt bereiken.


 

Reviews Train2Perfection

Honderden mensen gingen de uitdaging aan en hebben een vitaler leven gekregen dankzij de training en coaching van onze Personal Trainers. Je leest erover in onderstaande reviews. Meer recencies lezen? Dat kan op deze pagina.