afvallen bij Train2Perfection Personal Training in Eerbeek

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen onder begeleiding met 1 van onze kundige Personal Trainers.

Afvallen is niet moeilijk. Als je maar weet hoe je het moet doen. Wil het jou maar niet lukken of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij willen jou graag helpen! Wij geloven in een volledig persoonlijke aanpak waarbij 3 elementen bepalend zijn om een goede leefstijl te creëren, namelijk Gedrag, voeding en training. Dit houd in dat wij jou gaan leren hoe jij te werk moet gaan in het dagelijks leven en zo 100% doel en resultaatgericht te werk kunt gaan waarmee jij gegarandeerd jouw doel bereikt!

De oorzaak van jouw overtollige kilo’s zijn waarschijnlijk slechte gewoontes. Deze gewoontes zijn vaak aangeleerd en moeilijk te doorbreken. Maar met de juiste coaching is dit zeker wel mogelijk! Door middel van gedragscoaching maken wij jou bewust van je slechte gewoontes en leren we jou deze gewoontes langzaamaan om te buigen in een gezond leef- en eetpatroon. Alleen dan is je lifestyle verandering compleet en komen die extra kilo’s nooit meer terug.

Om succesvol af te vallen en tegelijkertijd mooie lichaamsvormen te creëren werken wij met een combinatie van kracht en conditie training. Dit doen wij in onze eigen training studio’s in Eerbeek en Beekbergen dichtbij Apeldoorn. Dit betekent niet dat je al redelijk fit of sterk hoeft te zijn als je bij ons wilt afvallen. Wij passen de trainingen aan op jouw niveau en bouwen dit langzaam op. Hierdoor boek je niet alleen de beste resultaten, maar blijf je ook blessurevrij en beleef je plezier in onze trainingen. En dat vinden wij erg belangrijk!

 

Welke training past het beste bij jou?

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!