Spiermassa opbouwen - Personal Training Apeldoorn

Sterker worden

Sterker, fitter en slanker door middel van krachttraining.

Lukt het je maar niet om aan te komen, wil je graag een strakker lichaam of wil je graag trainen voor die summerbody? Behaal je optimale resultaat door middel van krachttraining!

Krachttraining bij Train2Perfection betekent niet dat je traint als een bodybuilder om extreem gespierd te worden. Het betekent krachttraining inzetten om je figuur te verbeteren. Door middel van krachttraining kun je namelijk strakker en slanker worden, of juist eindelijk iets aankomen. Natuurlijk wordt je hierdoor ook sterker en iets breder, maar dit blijft altijd in verhouding met jouw lichaamsbouw! Zowel mannen als vrouwen kunnen dus op een mooie en effectieve manier spiermassa opbouwen bij Train2Perfection Personal Training.

Om optimaal resultaat te behalen combineren wij krachttraining met de juiste voeding. Je krijgt van ons een persoonlijk voedingsplan of voedingsadvies, afhankelijk van de training die je kiest. Hierdoor weet je precies wat jij kunt eten om je doel nog sneller en effectiever te bereiken!

WELKE TRAINING PAST HET BESTE BIJ JOU?

Is spiermassa opbouwen iets voor jou?

Krachttraining voor ieder lichaamstype

Klik hiernaast op het lichaam dat het meest overeen komt met jouw lichaam en ontdek wat spiermassa opbouwen voor jou kan doen.

Ectomorf

Het ectomorfe lichaamstype kenmerkt zich doorgaans door een dunne en fijne lichaamsbouw. De ectomorf heeft moeite om op gewicht te komen en met het verkrijgen van spiermassa. Spiergroei bereiken en het onderhouden daarvan is dus lastig.
Wil jij graag spiermassa aankomen maar lukt dit jou niet? Met de juiste training en voeding is alles mogelijk! Stuur ons een bericht met jouw doel en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met proeftraining!

Ik wil starten!

Mesomorf

Het mesomorfe lichaamstype kenmerkt zich door een hard gespierd lichaam met een wat meer “volwassen” uitstraling. De mesomorf heeft geen problemen om vetmassa te verliezen of om snel spiermassa en definitie op te bouwen. Onregelmatig eten en trainen heeft weinig invloed op het lichaam van de mesomorf en dit type kan daardoor gevarieerd eten en trainen.
Wil je graag meer spiermassa opbouwen of droger worden? Stuur ons een bericht met jouw doel en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met proeftraining!

Ik wil starten!

Endomorf

Het endomorfe lichaamstype kenmerkt zich door een zacht rond lichaam van ruime postuur. Dit lichaamstype heeft zeer veel moeite met het verliezen van gewicht. Droogtrainen en vetmassa kwijtspelen gaat moeizaam, maar spiermassa opbouwen gaat vrij snel. De endomof boekt resultaat door het streng opvolgen van een gezond voedingsplan en erg veel lichaamsbeweging.
Lukt het jou maar niet om van die zwembandjes af te komen of net dat laatste beetje vet te verbranden? Wij helpen jou verder! Stuur ons een bericht met jouw doel en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met proeftraining!

Ik wil starten!

Pezig

Atletisch

Gezet

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!