afvallen bij Train2Perfection Personal Training in Eerbeek

Effectief afvallen

Weg met die extra kilo’s

Afvallen is niet moeilijk. Als je maar weet hoe je het moet doen. Wil het jou maar niet lukken of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij willen jou graag helpen! Bij Train2Perfection pakken we afvallen op drie fronten aan: Voeding, gedrag en training. Hiervoor hebben wij een geheel eigen afval traject ontwikkeld, waarmee jij gegarandeerd jouw doel bereikt!

Om succesvol af te vallen en tegelijkertijd mooie lichaamsvormen te creëren werken wij met een combinatie van conditie- en krachttraining. Dit doen wij in onze eigen studio in Eerbeek, dichtbij Apeldoorn.Dit betekent niet dat je al redelijk fit of sterk hoeft te zijn als je bij ons wilt afvallen. Wij passen de trainingen aan op jouw niveau en bouwen dit langzaam op. Hierdoor boek je niet alleen de beste resultaten, maar blijf je ook blessurevrij en beleef je plezier in onze trainingen. En dat vinden wij erg belangrijk!

Weet jij eigenlijk wat je allemaal eet of juist niet eet op een dag? Gezond eten speelt een grote rol bij succesvol afvallen. Daarom krijg je van ons altijd een persoonlijk voedingsplan of voedingsadvies, Afhankelijk van de training die je kiest. Hierdoor weet je hoeveel calorieën jij op een dag mag eten om jouw doel te behalen en kun je gezonde keuzes maken.

De oorzaak van jouw overtollige kilo’s zijn waarschijnlijk slechte gewoontes. Deze gewoontes zijn vaak aangeleerd en moeilijk te doorbreken. Maar met de juiste coaching is dit zeker wel mogelijk! Door middel van gedragscoaching maken wij jou bewust van je slechte gewoontes en leren we jou deze gewoontes langzaamaan om te buigen in een gezond leef- en eetpatroon. Alleen dan is je lifestyle verandering compleet en komen die extra kilo’s nooit meer terug.

Welke training past het beste bij jou?