duo training - train2perfection apeldoorn omgeving

Personal Duo Training

Samen trainen voor optimaal resultaat

Vind jij het leuk om samen met een vriend, vriendin of familielid te trainen? Dan is Personal Duo Training bij Train2Perfection echt iets voor jou! Samen verantwoord afvallensterker worden of fit worden is niet alleen ontzettend leuk, maar kan jou ook helpen je doel sneller te bereiken. Naast de uitdaging en motivatie van je Personal Trainer kun je namelijk ook elkaar pushen tot het beste resultaat.

Coaching, voeding en training voor twee personen

Personal Duo Training bij Train2Perfection betekent samen werken aan je persoonlijke doelstellingen. Dit doen wij in onze eigen private gyms in Eerbeek en Beekbergen, die gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Apeldoorn, en meer omliggende plaatsen. Tijdens de Personal Duo training gaan jullie op een veilige en verantwoorde manier aan de slag met jullie trainingsdoelen. Daarnaast krijgen jullie een persoonlijk voedingsplan en coaching op gedrag zodat jullie 100% doel en resultaat gericht te werk kunnen gaan. Zit je buiten de trainingen om met vragen of heb je behoefte aan een peptalk van je coach? Train2Perfection Personal Training staat altijd voor je klaar.

Bekijk onze tarieven

Waarom kiezen voor Duo Training?

Perosnal Duo Training heeft veel voordelen. Twijfel je nog of deze manier van trainen iets voor jou is? Neem dan eens onderstaande checklist door! Duo Training past namelijk het beste bij jou als je:

 • Samen wilt trainen met een vriend, vriendin of familielid
 • De kosten wilt delen
 • Personal Training net een stapje te ver vindt maar wel behoefte hebt aan een stukje persoonlijke aandacht
 • 100 % resultaatgericht wilt trainen
 • Een voedingsplan nodig hebt
 • Verantwoord wilt trainen
 • Een stok achter de deur nodig hebt

AANMELDEN VOOR GRATIS INTAKEGESPREK MET PROEFTRAINING

Tarieven voor Duo Training

Wanneer je voor Duo Training bij Train2Perfection kiest krijg je altijd professionele en motiverende trainingen, voor & na metingen, een persoonlijk voedingsplan en coaching buiten de trainingen om. Je hebt bij ons de keuze uit twee Duo Training lespakketten.

 • Duo Personal Training Zilver

  20 lessen voor €32,50,- p.l.p.p incl btw.
  Ik wil starten
 • Duo Personal Training Goud

  40 lessen voor €30,- p.l.p.p incl btw.
  Ik wil starten
× Whatsapp