Zet de eerste stap

Sonja

Wat goed, zeg ik nu vol trots tegen mijzelf als ik nu zie waar ik sta, wat ik aan gewicht kwijt ben, en dat ik mijn levensstijl echt heb aangepast. Geen loze beloftes meer aan mezelf, maar keuzes in mijn leven maken dat is wat ik vooral hebt geleerd bij Train2perfection. Leuk dat je nu ook eens complimenten mag ontvangen zoals wat zie je er goed uit, jij bent veel afgevallen. De stap om te werken aan mijzelf heeft me echt goed gedaan. Naast het duo trainen heb ik meegedaan aan de pilot van het slimmerproject. Daar zijn wij als groep gestart met een traject waarbij de focus ligt op voeding, training en aanpassen van je eigen levensstijl.

Ik voel mij echt fitter en zit beter in mijn vel. Mijn leefstijl heb ik aangepast. Ik doe 1x per week boodschappen voor de hele week en plan wat ik per dag ga eten. Hou de voedingsapp, fatsecret, met regelmaat bij om grip om mijn calorieen te houden. Tuurlijk vraagt dit voorbereiding maar het helpt mij en ik weet waar ik het voor doe. Ook heb ik mijn stappendoel aangepast, inmiddels heb ik mezelf aangeleerd 10.000 stappen per dag te zetten. Dat dit soms best een uitdaging is met mijn kantoorbaan, is waar, maar het is gelukt en daar ben ik trots op.

Ik train nog steeds met veel plezier bij Train2perfection en ik ga ervoor om nog wat kilo s af te vallen en mijn leefstijl te behouden zoals ik me deze, mede dank zij de goede begeleiding bij Train2perfection, heb aangeleerd.

Ga terug