Zet de eerste stap
Verantwoord afvallen met Train2Perfection

Robin

In september ben ik gestart met mijn traject bij Train2perfection. Dit alles met als doel fitter te worden en af te vallen. Ik ben gestart in Corona tijd toen alle horeca nog gesloten was en er simpelweg gewoon geen leuke dingen gedaan konden worden. Dit is voor mijn traject bij Train2perfection natuurlijk erg gunstig geweest want al mijn tijd kon uitgaan naar het verbeteren van een gezonde leefstijl! Op dit moment ben ik 25 Kilo kwijt en ben ik daar enorm trots op! 

Alle trainers begeleiden mij erg goed op het gebied van voeding, beweging en hoe ik dit het beste kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Elke training ga ik met plezier naar de trainingen toe en ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis.

De uitdaging voor de komende tijd is om deze lijn door te trekken en alles goed te kunnen combineren ( werk, sport, feestjes )Het sporten bij T2P heeft mij heel erg veel gebracht, het levert mij meer zelfvertrouwen op, ik durfde de stap naar ander werk te maken. Ik voel mij fitter, sterker, gezonder en vele malen beter.

Ga terug