Zet de eerste stap

Erwin

Daar begon ik dan. Ik vond mezelf te dun. Niet goed in verhouding en daarbij had ik geen idee hoe ik dat aan moest vliegen. Door te zoeken via het internet ben ik bij Sonny en Train2Perfection uitgekomen.

Na een proefles en een intake bij Sonny heb ik besloten om bij hem te gaan sporten. Waarbij de focus lag op aankomen en spiergroei. In die tijd was de personal training op de locatie in Eerbeek. De eerste lessen waren voor mijn lichaam een uitdaging. Ik had spierpijn op plekken waarvan ik niet eens wist dat ik spieren had en ik kwam erachter dat mijn mindset anders moest worden om niet binnen 10 minuten hondsberoerd te worden, want ik heb mij wat momenten beroerd gevoeld… Gelukkig met een kopje thee en suiker kwam dat allemaal weer goed 😉 Daarna moesten Sonny en ik hier ook weer hard om lachen en nog steeds hebben wij het nog wel over de beginperiode.

Nadat ik mijn conditie had verbeterd, mijn lichaam langzaam aan het wennen was aan de inspanning en ik ook steeds minder heftige spierpijn kreeg, kwam ook het plezier in het sporten erbij. Het doel om op een positieve manier aan te komen ging samen met het groeien van spieren. Wat ikzelf erg prettig vind. Ondertussen sport ik een aantal jaren bij Sonny. Ben ik op een gezonde manier 10 kilo aangekomen en vind ik mijn lichaam beter in verhouding. En kan ik zeggen dat ik hier trots op ben.

Voor mijzelf werkt het om te sporten op afspraak. Dit helpt mij, motiveert mij en geeft mij de drive om door te gaan. Ondertussen zijn er binnen Train2Perfection ook zaken veranderd, ik sport ondertussen in Beekbergen, nog steeds met Sonny maar ook met de andere collega trainers. Mijn persoonlijke uitdaging zit hem in om bewuster om te gaan met voeding. Daar is nog genoeg in te leren en te groeien. Voor mij is dat genoeg motivatie om te blijven sporten en te leren bij Train2Perfection.

Ga terug