Zet de eerste stap
Fit en Vitaal worden

Andre & Yvonne

Sinds 25 september 2020 zijn wij begonnen bij Train2Perfection. Wij wilde graag wat aan onze leefstijl doen en wilde graag beginnen met sporten. Ondertussen zijn we 7 maanden verder en samen al 40 kilo lichter, dankzij de trainingen en het aanpassen van onze eigen voedingspatronen.
André is sterk en kan goed gewicht heffen en Yvonne vind de deadlift erg leuk om te doen. Ook tegenslagen horen erbij, zoals het hebben van een feestje en dan iets minder per week afvallen. Wees niet te streng voor jezelf maar wees er ook bewust van waarom je dan iets minder afvalt.

De laatste maanden worden we door Kostas getraind het zijn gevarieerde trainingen dus elke dag is anders! Alles vormen komen wel aan bod: kracht, conditie en spiergroei.
We hebben iedere trainer gehad en stuk voor stuk zijn het kanjers die je stimuleren en motiveren om het meeste uit je zelf te halen.

Het team bestaat uit:
– Sonny: houdt ervan om iemand nog meer uit te dagen
– Simone: vindt het leuk om je te zien spartelen met de Hipthrusts
– Buddy: fanatiek op een rustige manier
– Mac: let erg goed op je uitvoering
– Kostas: laat je met een lach op zijn gezicht jezelf tegen komen en het eerst wat er de volgende keer gevraagd wordt is: “hoe is het nog spierpijn gehad”.
Al met al, 5 fantastische mensen die ons helpen het beste uit ons zelf te halen en ons te helpen opweg naar onze doelen!

Ga terug