Zet de eerste stap

Personal training Loenen (Gelderland)

Personal training Loenen (Gelderland)

WAT KAN TRAIN2PERFECTION PERSONAL TRAINING VOOR JOU BETEKENEN?

Bij Train2Perfection in Eerbeek en Beekbergen vlakbij Loenen (gld) streven wij naar duurzame en realistische resultaten. Ons team bestaat uit leuke gediplomeerde en gecertificeerde Personal Trainers die voor jou klaar staan en jou gaan helpen bij het behalen van de gestelde doelen!

Wij geloven in een volledig persoonlijke aanpak waarbij 3 pijlers bepalend zijn om jou te helpen bij een leefstijl die bij jou past, namelijk: Voeding, beweging en gedrag. Zo leren wij jou hoe je te werk kunt gaan in het dagelijkse leven en ook tijdens situaties die druk of stressvol zijn.

We zouden het erg leuk vinden om jou bij ons te verwelkomen in één van onze studio’s in Eerbeek of Beekbergen dichtbij Loenen (gld). Kies jij ervoor om samen met ons aan de slag te gaan met een verantwoorde leefstijl?

 

PLAN VAN AANPAK BIJ TRAIN2PERFECTION

Als je ervoor kiest om bij ons je leefstijl om te gooien en op een gezonde en verantwoorde manier te werken aan jouw doelstelling zullen we eerst kennis met elkaar moeten maken doormiddel van een intakegesprek. In het intake gesprek bespreken we samen het doel en het plan van aanpak. Het eerste intake gesprek is deels ook proeftraining. De tweede proeftraining zal meerendeels in het teken staan van beweging, zodat je weet hoe wij te werk gaan in onze trainingen.

Het intake gesprek is bepalend voor het vervolg van onze samenwerking en daarom vinden wij het intake gesprek erg belangrijk.

Mocht je interesse gewekt zijn, dan nodigen we jou uit voor een gratis intake gesprek met niet 1 maar 2 proeftrainingen met een eigen Personal Trainer! Dit doen we omdat wij willen dat jij een weloverwogen beslissing maakt om met één van onze toptrainers aan de slag te gaan. Wil jij graag vrijblijvend kennismaken? Vul dan het contactformulier in!