Zet de eerste stap
Personal Trainer Apeldoorn

Personal Training Apeldoorn

Personal Trainer Apeldoorn

Personal Training Apeldoorn

Personal Training in omgeving Apeldoorn

Ga aan de slag met een ervaren Personal Trainer in de omgeving van Apeldoorn en start met beter leven. Alles afgesteld op jouw doelen.

Gezond en fit voelen is één van de meest belangrijke dingen in het leven, want wie lekker in zijn vel zit, kan meer genieten en is in alles meer succesvoller. Personal Trainers Sonny Scherpenzeel en Simone Pelgrim en hun team in Apeldoorn geven je dit extra duwtje in de rug, zodat jij je ook beter gaat voelen.

De coaches van Train2Perfection Personal Training hebben ervaring met veel verschillende soorten mensen en doelen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in mensen die een ongezonde leefstijl hebben en zich fitter willen voelen en willen afvallen. Maar ook ervaring met mensen die uit zichzelf moeilijk naar de sportschool kunnen gaan of niet weten waar ze moeten starten.

Bedrijfsfitness ApeldoornWaarom sport je samen met een personal coach in Apeldoorn?

Onze personal trainers in Apeldoorn zijn niet alleen dicht bij huis, maar je zult er altijd meer mee bereiken, dan wanneer je alleen zult sporten. Een Personal Trainer zal altijd eerst voor motivatie zorgen. Motivatie om door te trainen en je persoonlijke doelen te bereiken. Wat jouw doelen ook mogen zijn.

Je zult merken dat je met een Persoonlijke Coach minder vaak een training over zult slaan. En daarnaast zorgt een Personal Trainer altijd voor een persoonlijke workout. Dat betekent dat je altijd een voedings- en trainingsplan ontvangt die afgesteld is op jouw wensen en doelen.

En je bent altijd gegarandeerd van variatie in de trainingen, waardoor de trainingen met jou Personal Trainer tot het einde altijd leuk en motiverend blijven. Samen met je Personal Coach zul je de oefeningen altijd uiterst efficiënt uitvoeren en zul je altijd het maximale uit je training zult halen. Meer weten? Vraag gratis 2 proeflessen aan. En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Personal Trainer ApeldoornWaarom kies je voor Train2Perfection?

Wanneer je bij Train2perfection begeleid wordt, zul je zowel op korte als lange termijn grote verschillen zien en voelen. Je zult op korte termijn al snel vooruitgang in de oefeningen die je doet voelen en je gaat je elke dag een beetje sterker voelen.

Al snel zul je merken dat je wat strakker in je vel komt, minder snel buiten adem bent en dat je een nieuwe levensritme zult vinden. Onze Personal Trainers staan altijd naast je en helpen je er doorheen wanneer dit nodig is. Ook als het even tegenzit.

Na een tijd zul je zien dat je mentaal en fysiek mentaal grote sprongen vooruit maakt. Als spierbouw je doelstelling is, dan zul je zichtbare resultaten boeken. Wanneer afvallen je doel is, zal je kleding een maatje kleiner worden en kledingstukken weer beter gaan zitten.

Wat kost een Personal Trainer ?

Wij willen dat iedereen terecht kan bij Train2Perfection voor Personal Training lessen, ongeacht budget of tijd. Daarom bieden wij 3 verschillende lespakketten aan! Of je nou een drukke ondernemer bent, moeder van 3 kinderen, of simpelweg zo snel mogelijk resultaat wilt boeken, bij ons kun je altijd aan de slag!

Onze Personal Trainingen bestaan altijd uit een voedings- en trainingsplan op maat, een stukje gedragscoaching, voor & na metingen en hulp buiten de trainingen om, ongeacht het pakket dat je kiest. Ga jij voor basic, premium of gold?

Onze private gyms liggen in Eerbeek en Beekbergen en zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn. Wil je meer weten of resultaten van andere sporters zien? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook en Instagrampagina. Je mag ook 2 gratis proeflessen aanvragen wanneer je overweegt om Personal Training te gaan volgen. Mocht je liever kiezen voor Duo of Small Group Training ook dan mag je één uur gratis kennis met ons maken.

Trainen bij Train2Perfection

Je kunt bij Train2Perfection kiezen uit verschillende trainingsvormen. Wanneer je intensieve begeleiding wilt, kies je voor Personal Training. Je krijgt dan 1 op 1 begeleiding door onze personal trainers. Vind je het leuk om samen met een vriend, vriendin of collega te sporten dan kun je kiezen uit Duo Training of Small Group Training. Je werkt dan samen met andere gemotiveerde sporters aan jouw doelstellingen. Je mag je eigen tweetal of groep vormen, maar wij kunnen je ook in een leuke groep plaatsen.