2 Gratis Proeflessen bij Train2Perfection

Waarom kiezen voor Train2Perfection Personal Training?

De naam zegt het eigenlijk al “trainen naar perfectie”. Deze betekenis is natuurlijk voor iedereen weer anders. Waar de ene persoon graag wil afvallen, wil de andere persoon graag aankomen. Perfectie betekent voor ons eigenlijk dat wij in alles ontzettend goed ons best doen om onze sporters naar een zo hoog mogelijk niveau willen tillen. Op het gebied van voeding, training en mentale gezondheid. Dit doen wij in onze studio’s in Eerbeek en Beekbergen.

Personal Trainer bij Train2Perfection

Bij Train2Perfection geloven wij in een volledig persoonlijke aanpak waarbij 3 elementen bepalend zijn om een goede leefstijl te creëren, namelijk gedrag, voeding en training. Dit houdt in dat wij jou gaan leren hoe jij te werk moet gaan in het dagelijks leven om zo 100% doel en resultaatgericht te werk kunt gaan.

Plan van aanpak

Als je ervoor kiest om met ons jouw leefstijl om te gooien en op een gezonde en verantwoorde manier te werken aan jouw doelstelling zullen we eerst kennis met elkaar moeten maken. Dit gebeurt door middel van een intakegesprek. In het intakegesprek bespreken we samen het doel en het plan van aanpak. Na het intakegesprek volgt er een proeftraining zodat je weet hoe wij te werk gaan in tijdens een personal training.

Intakegesprek met jouw personal trainer

Het intakegesprek is bepalend voor het vervolg van onze samenwerking en daarom vinden wij dit gesprek erg belangrijk.

Wij willen graag de volgende dingen met jou bespreken:

  • Kennismaken
  • Doelstelling(en)
  • Verwachtingen
  • Affiniteit met sport/voeding
  • Medische achtergrond
  • Thuissituatie

Tevens zullen wij een aantal zaken noteren in de vorm van een anamnese formulier. Daarna bespreken we samen hoe we verder gaan en starten we ons traject.

Als jij kiest voor Train2Perfection zullen wij jou zo goed mogelijk begeleiden naar het doel wat jij voor ogen hebt! Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een proefles.

Succesverhalen lezen? Reviews bekijken? Of video’s en afbeeldingen zien? Neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebookpagina.

Ga terug