Zet de eerste stap

Personal gyms Train2Perfection Beekbergen & Eerbeek vlakbij Apeldoorn

Personal gyms Train2Perfection Beekbergen & Eerbeek vlakbij Apeldoorn

Personal Gyms Train2Perfection Beekbergen & Eerbeek vlakbij Apeldoorn.

In onze Personal Gyms in Eerbeek en Beekbergen vlakbij Apeldoorn e.o bieden wij verschillende trainingsvormen aan namelijk: Personal TrainingDuo training en Small Group Training. Tevens verzorgen wij voor bedrijven Bedrijfstrainingen en Bedrijfsuitjes. De gyms zijn zo ingedeeld dat we iedereen van alle gemakken kunnen voorzien en jou kunnen helpen met jouw traject en doelstellingen!

lees meer

Wat is het verschil tussen Personal Fitness en fitnessen in een sportschool?

De naam Personal Fitness zegt het eigenlijk al ‘persoonlijke fitness’. Fitnessen doe je vaak op eigen houtje in een sportschool of gym, vaak houdt men dan een schema bij waar de oefeningen afgelezen kunnen worden. Met Personal Fitness staat er altijd een Personal Trainer naast die ervoor zorgt dat je de oefeningen uitstekend uitvoert en je motiveert om er het uiterste uit te halen. Dit kan een extra set of herhaling zijn. Maar dit is niet het enigste wat een Personal Trainer doet al denkt men vaak van wel. Bij Personal Training komt eigenlijk veel meer kijken dan alleen coaching op training en het maken van een trainingsschema, denk bijvoorbeeld aan coaching op voeding, gedrag en mindset. En laat dit nu juist een van de belangrijkste aspecten zijn voor een langdurig resultaat!

Bij de Train2perfection gyms In Eerbeek en beekbergen vlakbij Apeldoorn bieden wij uitsluitend Personal Training, Duo Training en Small Group Training aan. De verschillen tussen een sportschool en onze Train2Perfection Gym’s zijn dus eigenlijk heel makkelijk. In in sportschool krijg je een schema en word je zelf aan de slag gezet. in Onze Personal Gym volgt er eerst een intake gesprek met 2 proeftrainingen waarin wij samen jou wensen en doelstellingen bespreken. Vervolgens word er een plan van aanpak gemaakt en dit bepaald hoe wij uiteindelijk van start zullen gaan.

meer informatie

Aanbod Train2Perfection Gym.