Over ons

Onze visie

Wanneer je bij Train2Perfection komt trainen gaan wij er 100% voor en dat verwachten we ook van onze sporters. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen gaan we net een stapje verder dan waar anderen stoppen. Alleen zo behalen we het gewenste resultaat.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is Personal Coaching op gedragsverandering, voeding en trainingsmethoden. De juiste coaching in combinatie met het ontwikkelen van kennis over gezonde voeding en de juiste training staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: Resultaat. Wij doen er alles aan om onze klanten te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Want alleen in combinatie met een leefstijl verandering zijn de behaalde resultaten blijvend.

Voor de persoonlijke trainingen hebben wij speciale private gyms in Eerbeek en Beekbergen waar wij jou persoonlijk begeleiden. Onze studio’s zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn en omgeving, zoals Arnhem, Beekbergen, Klarenbeek en Loenen.

Onze Personal Trainers

 

 • Simone Pelgrim

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  Simone Pelgrim

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  Zelf ben ik op hoog niveau actief binnen de sportwereld. Door deze ervaring ben ik gewend doelen te stellen en deze te bepalen. Sport is voor mij een uitlaatklep, zorgt voor een uitdaging en is bovenal een moment van plezier. Wat is er mooier als je van je passie je werk kunt maken en dit ook nog kunt en mag delen met anderen? Met mijn werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past. Efficiënt en doelgericht, maar ook zeker de ‘fun factor’ zijn dingen die in mijn trainingen terug komen. Ik hoop samen met jou een sportieve maar ook gezellige tijd te hebben. Graag help ik je om je doelstelling te behalen en je grenzen te verleggen!

 • Sonny Scherpenzeel

  Personal Trainer

  Sonny Scherpenzeel

  Personal Trainer

  Een combinatie van inspanning en ontspanning zijn erg belangrijk voor mij als Personal Trainer. Naast een professionele begeleiding moet het namelijk ook leuk voor jou zijn als je bij ons komt trainen! Een goed contact met mijn klanten staat bij mij altijd voorop. Wanneer wij leuk met elkaar omgaan worden de door ons samengestelde doelen namelijk ook veel effectiever behaald. Ik ben en zeer gedreven en motiverende Personal Trainer. Mijn begeleiding stopt dan ook niet buiten de trainingen om. Ik sta altijd klaar voor jouw vragen. Ondertussen heb ik als Personal Trainer veel klanten geholpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Deze levensstijl is haalbaar doormiddel van coaching op gedrag, voeding en effectieve trainingsmethoden. Door mijn kennis en ervaring van het Personal Trainers vak kan ik jou de garantie geven dat jij jouw doelen behaalt als je bij ons komt trainen! Graag nodig ik je uit voor een gratis intakegesprek met proeftraining in onze exclusieve studio's in Eerbeek of Beekbergen gelegen tussen Apeldoorn, Arnhem e.o.!

 • Mac Giesbert

  Personal Trainer

  Mac Giesbert

  Personal Trainer

  Vol met jonge energie en enthousiasme wil ik mijn kennis op het gebied van fitness en een gezonde leefstijl met jou delen. Hierbij focus ik op hard werken en veilig sporten waarbij uitvoering centraal staat! Met gestructureerde trainingen en coaching op voeding wil ik jou helpen jouw doelen te bereiken.

 • Buddie Bosch

  Personal Trainer

  Buddie Bosch

  Personal Trainer

  Door mijn passie voor voeding, training en leefstijl coaching help ik jou om je persoonlijke doelen te behalen. Ik bied professionele trainingen die aansluiten op jouw doelstellingen en resultaatgericht zijn. Daarnaast zorg ik zorg voor leuke, gevarieerde en systematisch opgebouwde trainingen waarbij een goede begeleiding voorop staat. Ik verwelkom je graag bij Train2Perfection om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 • Kostas Ouzounidis

  Personal Trainer

  Kostas Ouzounidis

  Personal Trainer

  Vaak word ik omschreven als een enthousiaste en gedreven Personal Trainer. Ik ben een trainer die zijn vak met veel plezier en passie uitoefent, waarbij discipline, doorzetten en doelen halen centraal staan. Mijn visie is om mijn kennis en ervaring op het gebied van fitness en training met mensen te delen. Met als doel om het gewenste resultaat te behalen. De weg die bewandeld moet worden om dit doel te behalen zal gebeuren door een gestructureerde trainingsopbouw en voedingsbegeleiding. Graag begeleid ik jou naar een gezonde leefstijl!

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!