personal trainer arnhem

Over ons

Onze visie

Wanneer je bij Train2Perfection komt trainen gaan wij er 100% voor en dat verwachten we ook van onze sporters. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen gaan we net een stapje verder dan waar anderen stoppen. Alleen zo behalen we het gewenste resultaat.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is Personal Coaching op gedragsverandering, voeding en trainingsmethoden. De juiste coaching in combinatie met het ontwikkelen van kennis over gezonde voeding en de juiste training staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: Resultaat. Wij doen er alles aan om onze klanten te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Want alleen in combinatie met een leefstijl verandering zijn de behaalde resultaten blijvend.

Voor de persoonlijke trainingen hebben wij speciale private gyms in Eerbeek en Beekbergen waar wij jou persoonlijk begeleiden. Onze private gym is gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn en omgeving, zoals Arnhem, Beekbergen, Klarenbeek en Loenen.

Onze Personal Trainers

 

 • SIMONE PELGRIM

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  SIMONE PELGRIM

  Personal Trainer & Sportmasseuse

  Zelf ben ik op hoog niveau actief binnen de sportwereld. Door deze ervaring ben ik gewend doelen te stellen en deze te bepalen. Sport is voor mij een uitlaatklep, zorgt voor een uitdaging en is bovenal een moment van plezier. Wat is er mooier als je van je passie je werk kunt maken en dit ook nog kunt en mag delen met anderen? Met mijn werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past. Efficiënt en doelgericht, maar ook zeker de ‘fun factor’ zijn dingen die in mijn trainingen terug komen. Ik hoop samen met jou een sportieve maar ook gezellige tijd te hebben. Graag help ik je om je doelstelling te behalen en je grenzen te verleggen!

 • SONNY SCHERPENZEEL

  Personal Trainer

  SONNY SCHERPENZEEL

  Personal Trainer

  Een combinatie van inspanning en ontspanning zijn erg belangrijk voor mij als Personal Trainer. Naast een professionele begeleiding moet het namelijk ook leuk voor jou zijn als je bij ons komt trainen! Een goed contact met mijn klanten staat bij mij altijd voorop. Wanneer wij leuk met elkaar omgaan worden de door ons samengestelde doelen namelijk ook veel effectiever behaald. Ik ben en zeer gedreven en motiverende Personal Trainer. Mijn begeleiding stopt dan ook niet buiten de trainingen om. Ik sta altijd klaar voor jouw vragen. Ondertussen heb ik als Personal Trainer veel klanten geholpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Deze levensstijl is haalbaar doormiddel van coaching op gedrag, voeding en effectieve trainingsmethoden. Door mijn kennis en ervaring van het Personal Trainers vak kan ik jou de garantie geven dat jij jouw doelen behaalt als je bij ons komt trainen! Graag nodig ik je uit voor een gratis intakegesprek met proeftraining in onze exclusieve studio's in Eerbeek of Beekbergen gelegen tussen Apeldoorn, Arnhem e.o.!

 • NICK LEERKES

  Personal Trainer & Sportmasseur

  NICK LEERKES

  Personal Trainer & Sportmasseur

  Vanaf mijn jeugd is sport een grote passie voor mij. Ik ben begonnen met motorcross, hetgeen ik tegenwoordig op hoog niveau doe en meestrijd op Nederlandse kampioenschappen. Daarnaast ben ik 5 jaar geleden begonnen met trainen in een sportschool en zo’n 2 jaar geleden ben ik daardoor het Personal Trainer vak ingerold. Tegenwoordig werk ik fulltime als Personal Trainer. Het helpen en begeleiden van mensen op weg naar een gezonder leven is een van mijn belangrijkste drijfveren als Personal Trainer. Met mijn passie voor sport en het Personal Trainer vak wil ik iedereen motiveren om zijn of haar doel te bereiken. Daarbij vind ik goed contact met mijn klanten erg belangrijk. Een prettig contact zorgt er namelijk voor dat de door ons samengestelde doelen zo leuk en effectief mogelijk worden behaald. Ik kijk ernaar uit om ook jou binnenkort te mogen trainen!

 • SEBAS BURGER

  Personal Trainer en Sportmasseur

  SEBAS BURGER

  Personal Trainer en Sportmasseur

  Sebas Burger werkt met passie voor en met mensen. Hij heeft ervaring als sportmasseur, maar is ook gediplomeerd trainer. Met zijn opleiding HBO sport en sportverzorging, diverse cursussen betreffende personal training en massage is hij een mooie, sportieve aanvulling van ons team. Momenteel werkt hij aan het behalen van zijn opleiding tot sportleraar aan de CALO in Zwolle. Zijn vrije tijd besteedt hij ook graag aan sporten, zoals parachute springen, rotsklimmen en boulderen. Je kunt bij Sebas terecht voor krachttraining, conditietraining en diverse massages, zoals sport-, ontspannings-, hotstone-, en lomi lomi massage.