Zet de eerste stap
Simone - Personal Trainer en Coach

Simone Pelgrim

In 2013 heb ik de opleiding HBO Sport- en bewegingseducatie (SBE) afgerond en vervolgens ben ik gestart met het geven van Personal Training coachen op voeding en gedragsverandering. Daarnaast ben ik veel cursussen en opleidingen gaan volgen om mij nog meer te verdiepen in fitness en gezondheid.

Sporten is voor mij vanzelfsprekend geworden omdat ik hier ontzettend veel positieve en fijne ervaringen aan beleef. Dit is een van de redenen dat ik de fun-factor in mijn trainingen erg belangrijk vind. Naar mijn mening kan je iets pas lang volhouden als je er plezier aan beleeft.

Zelf ben ik ervan overtuigd dat het sporten mij zowel fysiek als mentaal sterker maakt en gemaakt heeft. Ik heb mogen ervaren dat in sommige fases van je leven het nastreven van een gezonde leefstijl lastiger kan gaan. Zelf ben ik moeder van twee prachtige kinderen en hierdoor weet ik ook dat elementen als slaap en hormonen een grote invloed hebben op de gesteldheid van het lichaam. Een gezonde leefstijl creëren is moeilijk en vergt veel discipline en doorzettingsvermogen. Dit alles heeft te maken met gedragsverandering en het doorbreken van gewoontes.

In de loop der jaren heb ik samen met Sonny een visie over krachttraining en gezondheid ontwikkeld waar wij al veel mensen mee geholpen hebben op weg naar een gezondere leefstijl. Met onze werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past. Met onze visie willen wij graag zoveel mogelijk personen helpen naar een versie van zichzelf waar iemand zich comfortabel bij voelt. Omdat we meer mensen willen helpen dan dat wij met zijn tweeën aan kunnen, hebben wij de afgelopen jaren aan een heel mooi en veelzijdig team gebouwd. Onze Personal Trainers/ leefstijlcoaches staan voor jou klaar om samen met jou op zoek te gaan naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past.

Ga terug