Leefstijlprogramma voor personeel

Het leefstijlprogramma voor jou personeel: resultaat voor werknemer én werkgever!

Een vitale medewerker presteert en werkt met plezier. Is dat niet wat je als ondernemer voor je gehele personeel wilt? Uit diverse onderzoeken blijkt dat je medewerkers stimuleren om te sporten meerdere voordelen oplevert. Denk aan minder ziekteverzuim, fitter personeel, betere prestaties op de werkvloer, minder stress, een betere band tussen collega’s én meer waardering voor het bedrijf. Genoeg redenen om de mogelijkheden voor je personeel in Eerbeek, Beekbergen en Apeldoorn eens onder de loep te nemen denk aan: Personal Training, Personal Duo Training of Small Group Training. In overleg is alles mogelijk bij Train2Perfection.

Toch besteedt ruim driekwart van de bedrijven geen aandacht aan sportmogelijkheden voor personeel. Zonde, vinden we bij Train2Perfection. Met ons leefstijlprogramma kunnen wij jou personeel namelijk een enorme boost geven op het gebied van conditie, prestatie op de werkvloer en commitment aan je bedrijf. Vooral dat laatste is in een tijd als deze, waarin goed personeel schaars is, essentieel om jouw goede mensen niet te verliezen aan de concurrent.

Waarom is sporten goed voor je personeel?

We noemden net al enkele voordelen van het aanbieden van sportmogelijkheden aan je personeel. De conditie die zij dankzij het sporten opbouwen maakt hen fitter, en wie fit is gaat harder werken. Van de werknemers die aangeven productiever te zijn door te sporten, zegt ruim de helft dat dit komt doordat zij zich fitter voelen. Nog eens 21 procent geeft aan dat zij door het sporten minder gespannen zijn en zich daardoor beter kunnen concentreren op hun werk.

Nu kunnen je werknemers natuurlijk individueel gaan sporten. Je kunt ervoor kiezen om ze een abonnement in de sportschool aan te bieden of om ze een korting te bieden op een bepaald sportarrangement, maar daarmee bereik je als bedrijf zijnde niet de gewenste resultaten. Juist door collega’s samen te laten sporten bevorder je de onderlinge motivatie. Tegelijkertijd draag je bij aan een betere teambuilding, wat weer zorgt voor een soepele samenwerking op de werkvloer.

Kortom: redenen genoeg om er als bedrijf in Eerbeek, Beekbergen, Arnhem, Apeldoorn en omstreken voor te kiezen om een persoonlijk sportplan voor je werknemers te laten maken. Train2Perfection is dé leefstijlcoach in de regio die jouw personeel een enorme boost kan geven. Wij maken graag een plan op maat voor jouw bedrijf, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen én jij de vruchten kunt plukken van fit personeel.

Uitmuntende resultaten binnen korte tijd.

Eén van de leuke dingen aan samen sporten met collega’s is de gezamenlijke successen die gevierd kunnen worden. Het leefstijlprogramma die Train2Perfection aan personeel biedt levert namelijk uitmuntende resultaten op. Zo maakten wij voor DS Smith Paper Division in Eerbeek een volledig leefstijlprogramma op maat waarbij de werknemers van het bedrijf profiteerden van de volgende voordelen:

  • Minder risico op hart- en vaatziekten en diabetes
  • Verbetering van de verhouding tussen goed en slecht cholesterol
  • Betere weerstand, meer energie en minder stress
  • Sportiever lichaam
  • Meer zelfvertrouwen

Na drie maanden hadden de 23 werknemers die deelnamen aan de Personal Training en Small Group Trainingen gezamenlijk 144,8 kilo en 165 cm buikomvang verloren. Geweldige resultaten die niet alleen het personeel, maar ook het bedrijf een mooie boost hebben gegeven

Interesse in het leefstijlprogramma voor je personeel in Eerbeek of Beekbergen? Bij Train2Perfection zit je goed!

Bij Train2Perfection weten we: een aanpak op maat waarin niet alleen aandacht is voor ambitieuze resultaten, maar vooral ook voor plezier, werkt het beste. Niet voor niets hielpen wij al vele individuen aan een gezondere levensstijl, een beter gewicht en een sportiever leven. Ook steeds meer bedrijven ondervinden de grote voordelen van ons leefstijltraject voor personeel. Wij zijn gemotiveerd, ervaren en flexibel en dat maakt ons tot dé leefstijlspecialist in Eerbeek, Beekbergen, Apeldoorn en omgeving.

Gun jij jouw personeel een fit en gezond leven én meer plezier op de werkvloer? Kies dan voor Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Training voor je personeel van Train2Perfection. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

× Whatsapp