Vitaliteitsprogramma Train2Perfection

Vitaliteitsprogramma

Ziekteverzuim verlagen?

Een vitale, energieke medewerker presteert en werkt met plezier en is minder vaak ziek.
Dat wil toch elke ondernemer? Het vitaliteitsprogramma van Train2Perfection helpt u
op weg naar een vitale onderneming. Uit diverse internationale onderzoeken blijkt dat
het stimuleren van uw medewerkers door middel van een gedegen vitaliteitsplan
meerdere voordelen heeft:

  • Minder ziekteverzuim
  • Fitter personeel
  • Betere werkprestaties
  • Minder stress
  • Betere band tussen collega’s
  • Meer waardering voor de onderneming

Redenen genoeg om uw vitaliteitsplan eens onder de loep te nemen. Train2Perfection denkt graag met u mee.

Vitaliteitsprogramma ontwikkelen.Vitaliteitsprogramma Train2Perfection

Ondanks alle voordelen besteed ruim driekwart van de Nederlandse ondernemingen niet of nauwelijks aandacht aan de gezondheid van de medewerkers. Dat vinden wij jammer! Zo laten veel bedrijven mogelijkheden om meer vitaliteit in de onderneming te brengen liggen.

Met de vitaliteitsprogramma’s van Train2Perfection kunt u daar verandering in brengen. Onze leefstijlprogramma’s op maat geven uw personeelsleden een enorme boost. Niet alleen op het gebied van conditie maar ook op het gebied van gezondheid, prestaties op de werkvloer en commitment aan uw bedrijf.

De belangrijkste onderdelen van ons vitaliteitsprogramma.

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit het volgen van kracht- en conditietraining, voedingskunde en mental coaching. Wij zijn ervan overtuigd dat deze 3 pijlers samen de kern vormen voor succes en een gezonde leeftstijl. Daarnaast bieden wij bedrijfsmassages aan. Onze masseurs zorgen voor vermindering in nek- en rugklachten, maar ook voor ontspanning en vitaliteit op de werkvloer. Tijdens een massage van 15 of 30 minuten kunnen wij vastzittende spieren en pijnlijke triggerpoints behandelen.

Wilt u weten welke programma’s wij aanbieden en of wij een op maat gesneden programma kunnen maken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij lichten alle mogelijkheden graag toe in een gesprek op uw locatie of in een van onze studio’s.

Ik wil meer weten

Profiteer van belastingvoordeel.

Bedrijfsfitness ApeldoornBedrijfsfitness is goed voor uw medewerkers.

U heeft al enkele voordelen van het invoeren van een gedegen vitaliteitsplan kunnen lezen. Uw medewerkers worden niet alleen fitter, ze nemen een betere leefstijl aan. Dit zorgt voor langdurige effecten en verbluffende resultaten. De teamprestaties zullen verbeteren, doordat de medewerkers samen sporten en samen resultaten behalen. Dat vinden wij een mooie manier van wekelijkse teambuilding. De trainingen zijn elke keer anders en houden rekening met niveau, blessures en mogelijkheden van iedere deelnemer. Daarom is het vitaliteitsprogramma toegankelijk voor zowel beginners al gevorderden.

Belastingvoordeel voor werknemer én werkgever.

Natuurlijk zijn er kosten gemoeid met een weg naar een vitale onderneming. Echter komen u én uw medewerkers in aanmerking voor belastingvoordeel. Zo kunt u vanuit de werkkostenregeling (WKR) besparen op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Uw medewerkers kunnen belast loon ruilen voor een van onze onbelaste vitaliteitsprogramma’s.

Ik wil meer weten

Daarom kiest u voor Train2Perfection!

Gezonde voedingRedenen genoeg om met uw bedrijf aan de slag te gaan met een van onze vitaliteitsprogramma’s. Wij hebben de afgelopen jaren bij diverse bedrijven uit de regio Apeldoorn, Beekbergen, Arnhem, Brummen en Eerbeek ons vitaliteitsprogramma mogen toepassen.

Verbluffende resultaten!

De resultaten zijn ongekend. Zo heeft een groep van 23 werknemers uit Eerbeek deelgenomen aan Personal Training en Small Group Trainingen. Gezamenlijk zijn ze in de eerste 3 maanden 144,8 kilogram afgevallen en 165 cm buikomvang verloren. Fantastische resultaten die niet alleen de individuele deelnemers maar het hele bedrijf een boost hebben gegeven. Het resultaat werkt aanstekelijk, er zijn ondertussen ruim 30 collega’s uit ditzelfde bedrijf actief bij Train2Perfection.

Gediplomeerde trainers!

Wij werken alleen met gediplomeerde en ervaren trainers en coaches. Samen beschikken zij over een groot aantal diploma’s en certificaten op het gebied van training, voeding en coaching. Onze personal trainers stellen zich graag aan u voor. Voor meer informatie over ons vitaliteitsprogramma kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring, mogelijkheden en resultaten. Ook nodigen wij u
van harte uit om op afspraak onze studio’s te bezoeken, een training bij te wonen
of een massage uit te proberen.

Ik wil meer weten

Na COVID-19 de draad weer oppakken?

Meld je dan nu aan voor Personal training, Duo training of Small group training.

We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meld je vandaag nog aan!