Zet de eerste stap
Waarom lukt afvallen niet

Krachtopbouw & vetverlies

Waarom lukt afvallen niet

Krachtopbouw & vetverlies

Krachtopbouw en vetverlies doormiddel van voeding, krachttraining en coaching.

Lukt het niet om blijvend resultaat te behalen met je gewicht of wil jij sterker zijn of een strakker lichaam? Wij helpen jou dit te  behalen door middel van krachttraining!

Bij Train2Perfection Personal Training zetten wij krachttraining in om jou te helpen met jouw doelen. Krachttraining gaat verder dan alleen simpelweg gewichten verplaatsen. Het helpt ook bij het aansterken van spieren, botten, gewrichten en helpt daarnaast ook bij balans en coördinatie van het lichaam. Alles is mogelijk met krachttraining en wij zorgen ervoor dat er een beweegprogramma wordt gemaakt afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Om daadwerkelijk resultaat te behalen met dit beweegprogramma moet jouw voeding gelijk staan aan jouw doel. Bij Train2Perfection word je geholpen met een voedingsplan of advies die past bij jouw identiteit. Immers heeft niet iedereen hetzelfde eetpatroon. Je wordt geholpen bij het maken van de juiste keuzes en krijgt zelf inzicht en kennis over gezonde voeding.

Jouw coach begeleidt je door beide programma’s en biedt ondersteuning waar nodig. Indien nodig worden plannen bijgesteld voor optimaal resultaat.

AFSPRAAK MAKEN

Wat is de beste keuze voor jou?