Zet de eerste stap

Fit & gezond

Fit & gezond

FIT EN GEZOND DOORMIDDEL VAN VOEDING, KRACHTTRAINING EN COACHING.

Ben je opzoek naar meer energie en betere lichamelijke conditie? Wij helpen jou dit te bereiken aan de hand van coaching, krachttraining en een op begeleiding in voeding.

Wanneer jij je fit en gezond voelt is je kwaliteit van leven hoger. Je kan je dagelijkse taken beter uitvoeren en staat sterker in je schoenen. Door je lichaam te voeden met de juiste en voldoende voeding en voldoende te bewegen onderhoudt je jouw lichaam en zullen gebreken zich minder snel voordoen. Aan de hand van een beweegprogramma wat is afgestemd op jouw identiteit zal jij dit bereiken.

Een beweegprogramma levert weinig resultaat als jouw voeding niet hierop is afgestemd. Jouw coach stemt het voedingsplan af met jou aan de hand van jouw wensen, behoeften en identiteit. Je wordt geholpen bij het maken van de juiste keuzes en krijgt zelf inzicht en kennis over gezonde voeding.

Jouw coach begeleidt je door het beweegprogramma, begeleid je in jouw voedingspatroon en biedt ondersteuning waar nodig. Indien nodig worden plannen bijgesteld voor optimaal resultaat.

AFSPRAAK MAKEN

Wat is de beste keuze voor jou?