Zet de eerste stap
Bedrijfstraining en uitjes

Bedrijven

Bedrijfstraining en uitjes

Bedrijven

Samen werken aan een vitale onderneming

Train2Perfection heeft vele verschillende disciplines in huis als het gaat om gezondheidsbevorderende activiteiten. Dit houdt in dat wij naast het aanbieden van trainingen, voedingsadvies, sportmassages en gecombineerde leefstijlinterventie voor particulieren, ook bedrijven op weg helpen naar meer vitaliteit

Dat doen we door middel van een op maat gemaakt vitaliteitsplan, bedrijfstrainingen, teambuildingsporgramma’s en teamuitjes. Wat mag je van ons verwachten?

Vitaliteitsplan Bedrijven

Vitaliteits
Programma

Samen kijken we wat jouw organisatie nodig heeft om vitale, productieve en ontspannen medewerkers te vormen. Onze trainers en coaches nemen je collega’s één voor één onder de loep om te kijken wat zij nodig hebben om fitter en vitaler te worden. Dit houdt in dat we coachen op voeding, beweging en gedrag. Er zijn verbluffende resultaten behaald met diverse bedrijven in de omgeving Apeldoorn. 

meer weten

Small Group Trainingen voor Bedrijven

Small Group en Bedrijfstrainingen

Bedrijfstraining

Waar een vitaliteitsprogramma een uitgebreid plan van aanpak is voor het terugbrengen of verbeteren van de vitaliteit binnen jouw organisatie, kun je natuurlijk ook kiezen voor bedrijfstrainingen. Dit kan door middel van Small Group Trainingen in een van onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek of op uw eigen locatie. De trainingen blijven leuk, leerzaam en intensief door de grote afwisseling die wij toepassen. 

lees meer

 

Sportieve Bedrijfsuitjes op de Veluwe

Teambuilding & Bedrijfsuitjes

Vitaliteit binnen je bedrijf heeft niet alleen te maken met de fysieke en emotionele fitheid van alle individuele medewerkers. Het hangt ook af van de mate waarin zij kunnen samenwerken en voor elkaar door het vuur gaan. Tijdens onze memorabele bedrijfsuitjes en teambuildingsprogramma’s is geen team hetzelfde meer. In positieve zin uiteraard! Samen met onze Trainers en Coaches gaan de deelnemers één van de mooiste streken van Nederland ontdekken. Het sportieve teambuildingsprogramma is door ons eenvoudig aan te passen naar de mogelijkheden alle individuen. Zo is het voor iedereen leuk én uitdagend!

lees meer

“Het aardige van teamwerk is dat je altijd anderen aan jouw kant hebt.” – Margaret Carty

Maak een hecht team van je medewerkers

Vraag vrijblijven meer informatie aan

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze gediplomeerde trainers en coaches en ontdek wat het beste past bij jouw bedrijf of organisatie. Wij komen graag op jouw locatie om onze werkwijze toe te lichten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in een van onze Gyms in Beekbergen en Eerbeek.