Zet de eerste stap
Sportieve bedrijfsuitjes op de Veluwe

Sportieve bedrijfsuitjes & teambuilding

Sportieve bedrijfsuitjes op de Veluwe

Sportieve bedrijfsuitjes & teambuilding

Train2Perfection organiseert onvergetelijke teambuildingsprogramma’s

Organiseer een memorabel bedrijfsuitje en werk tegelijkertijd aan het vormen van een hecht team. Dat is wat ons betreft een perfect bestede dag! De trainers en coaches van Train2Perfection weten wat het is om aandacht te besteden aan een goede samenwerking binnen een team of een bedrijf. Commitment en communicatie zijn onmisbaar voor een goed functionerende groep. Daarom zijn dit de belangrijkste pijlers van ons teambuildingsprogramma, waarin wij samen met jouw medewerkers en collega’s tot het uiterste gaan.

Bedrijfsuitje op de VeluweJe mag van ons goed georganiseerde sportieve activiteiten verwachten waarbij teambuilding centraal staat. Geen middagje karten, geen warm uurtje op de bowlingbaan of een suffe borrel in de plaatselijk kroeg. Nee! Wij doen dit helemaal anders. Met Train2Perfection ga je door waar andere teambuildingsprogramma’s stoppen. Het is tijd om alle ego’s thuis te laten en als een team te gaan samenwerken. Opgeven is geen optie!

OPNIEUW LEREN SAMENWERKEN

Door middel van een fysiek en mentaal intensieve dag, leren jouw collega’s opnieuw samenwerken. Dit doen we niet alleen door inspanning, maar ook door het voeren van gesprekken en het houden van evaluaties.

Jouw team moet samenwerken zoals ze nog nooit eerder gedaan hebben. Het is tijd om voor elkaar door het vuur te gaan! Hard werken en elkaar helpen is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Teambuildingsprogramma Veluwe Apeldoorn

Natuurlijk is het naast een intensieve vooral een hele leuke en leerzame dag. Het wordt er een om nooit te vergeten. En dat allemaal in het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Je vindt ons in de buurt van Apeldoorn in het prachtige Beekbergen en Eerbeek.

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Reactie van een deelnemer: Tijdens ons jaarlijkse zomeruitje werden we op zaterdagochtend getrakteerd op deze zware maar leerzame sessie. De begeleider van Train2perfection heeft ons perfect ingeschat en heeft het uiterste in ons naar boven gehaald. Ben je opzoek naar een actieve uitdaging voor jouw team, dan is het zeker een aanrader!

OP MAAT GEMAAKTE PROGRAMMA'S

WAAROM MOET IK KIEZEN VOOR EEN SPORTIEF BEDRIJFSUITJE?

Een sportief bedrijfsuitje waarin teambuilding centraal staat heeft meerdere voordelen:

  1. Je creëert een hechter team van je medewerkers
  2. Je stimuleert creativiteit door de manier waarop ze moeten samenwerken
  3. Je versterkt de motivatie om voor jouw bedrijf te werken
  4. Je verbetert de onderlinge werkrelaties, de medewerkers komen dichter tot elkaar
  5. Je medewerkers creëren een band tijdens de uitdagende activiteiten
  6. Je ontdekt welke rollen je medewerkers op zich nemen wanneer ze uitgedaagd worden
  7. Buitenactiviteiten zorgen voor betere fysiek en mentale gezondheid. Eventuele stress verdwijnt op het moment dat je medewerkers fysiek inspannen.

Zoals je kunt lezen zijn onze sportieve bedrijfsuitjes zeer effectieve teambuildingsdagen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

BEDRIJFSUITJE VOOR GROTE EN KLEINE GROEPEN

Hoe gaat de organisatie van deze onvergetelijke dag in zijn werk? Wanneer je geïnteresseerd bent in een teambuildingsprogramma van Train2Perfection dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk bij het vormen van een maatwerk programma. Dit is essentieel bij het organiseren van een geslaagde dag, waarbij jouw collega’s en medewerkers het maximale eruit halen.

 

Bedrijfsuitje in omgeving Apeldoorn

Wat mag je verwachten van onze teamuitjes? Een mooie mix van fysieke en emotionele uitdagingen middenin de natuur. Ondanks dat er fysiek wat gevraagd wordt van de deelnemers, zorgt de variatie in een team ervoor dat ook de minder fitte mensen goed mee kunnen komen. Doordat ze als team gedwongen worden om samen te werken, wordt er onderweg voor elke uitdaging uiteindelijk een oplossing gevonden. Het is pas een succes wanneer iedereen uit de groep de eindstreep haalt!

Ben jij klaar voor een onvergetelijk teambuilding avontuur in het hart van de Veluwe? Neem dan contact met ons op, dan maken we een bedrijfsuitje op maat.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Maak alvast kennis met onze trainers en coaches. Zij zorgen voor een onvergetelijke dag of dagdeel in de natuur. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor complete vitaliteitsprogramma’s voor al jouw medewerkers? Diverse bedrijven uit de regio Apeldoorn gingen je naar volle tevredenheid voor.