Start nu met 2 gratis proeftrainingen en intakegesprek
Vitaliteitsprogramma Train2Perfection

Bedrijfsfitness

Vitaliteitsprogramma Train2Perfection

Bedrijfsfitness

Is bedrijfsfitness iets voor jouw bedrijf?

Wanneer jouw medewerkers fit en gezond zijn zullen zij beter presteren, lekkerder in hun vel zitten en ervaart u minder ziekte verzuim. Wij van Train2Perfection zetten onze expertise in om jouw bedrijf fitter en gezonder te maken door middel van ons vitaliteitsprogramma. In dit programma worden jouw werknemers gecoacht op voeding, beweging en gedrag en daarnaast zullen zij deelnemen aan groepstrainingen van maximaal 5 personen. In deze  groepstrainingen worden jij en jouw werknemers uitgedaagd en wordt het gevoel van eenheid bevordert.

Hoe werkt het?

Het vitaliteitsprogramma neemt jouw werknemers onder de loep op het gebied van leefstijl en zal hen hierop coachen door middel van passend advies per persoon. Daarnaast zullen conditie- en krachttrainingen ervoor zorgen dat uw werknemers in de week meer bewegen en werken aan hun algehele fitheid. De trainingen zijn elke keer anders en houden rekening met niveau, blessures en mogelijkheden van iedere deelnemer. Het vitaliteitsprogramma toegankelijk voor zowel beginners al gevorderden.

Een actievere en gezondere leefstijl vraagt ook om de juiste voeding dus zullen onze Personal Trainers jouw werknemers begeleiden in het maken van de juiste keuzes die passen bij hun identiteit.

Belastingvoordeel voor werknemer én werkgever.

Natuurlijk zijn er kosten gemoeid met een weg naar een vitale onderneming. Echter komen jij én jouw  medewerkers in aanmerking voor belastingvoordeel. Zo kunt u vanuit de werkkostenregeling (WKR) besparen op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Jouw medewerkers kunnen belast loon ruilen voor een van onze onbelaste vitaliteitsprogramma’s.

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat Train2Perfection voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij lichten alle mogelijkheden graag toe in een gesprek op uw locatie of in een van onze studio’s.

Wat zijn de voordelen van het vitaliteitsprogramma?

  • Minder ziekteverzuim
  • Fitter personeel
  • Betere werkprestaties
  • Minder stress
  • Betere band tussen collega’s
  • Meer waardering voor de onderneming

Redenen genoeg om uw vitaliteitsplan eens onder de loep te nemen. Train2Perfection denkt graag met u mee.

Daarom kiest u voor Train2Perfection!

Gezonde voedingVerbluffende resultaten met bedrijfsfitness!

De resultaten zijn ongekend. Zo heeft een groep van 23 werknemers uit Eerbeek deelgenomen aan Personal Training en Small Group Trainingen. Gezamenlijk zijn ze in de eerste 3 maanden 144,8 kilogram afgevallen en 165 cm buikomvang verloren. Fantastische resultaten die niet alleen de individuele deelnemers maar het hele bedrijf een boost hebben gegeven. Het resultaat werkt aanstekelijk, er zijn ondertussen ruim 30 collega’s uit ditzelfde bedrijf actief bij Train2Perfection.

Gediplomeerde trainers!

Wij werken alleen met gediplomeerde en ervaren trainers en coaches. Samen beschikken zij over een groot aantal diploma’s en certificaten op het gebied van voeding, bewegen en gedrag. Onze Personal Trainers stellen zich graag aan u voor. Voor meer informatie over ons vitaliteitsprogramma kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring, mogelijkheden en resultaten. Ook nodigen wij jou
van harte uit om op afspraak onze studio’s te bezoeken of een training bij te wonen.

Meer over ons