Zet de eerste stap
Intakegepsrek

Bedankt! We hebben het formulier ontvangen

Intakegepsrek

Bedankt! We hebben het formulier ontvangen

Hartelijk dank voor het versturen van het contactformulier

Het formulier is ondertussen bij ons binnengekomen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! In de tussentijd geven we je graag wat tips en adviezen voor het behalen van jouw doelen en het creëren van een gezonde leefstijl. Je leest het allemaal in onze blog.

Je leest er onder andere hoeveel water je per dag moet drinken. Welke voedingsadviezen wij hanteren. Op welke manier je spiermassa kunt opbouwen en waarom je vaak aankomt tijdens de vakantie. Ook staan we stil bij het lezen van etiketten in de supermarkt en wat de voordelen zijn van een Personal Trainer.

Stel een duidelijk en meetbaar doel

Succesverhalen en doel afvallen

➽ Heb je al nagedacht over het stellen van een doel? Wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken, is de kans op succes veel groter. Wij hebben de meest voorkomende doelen van onze klanten op een rij gezet. Staat jouw idee er niet bij? Geen probleem! Door onze ervaring (meer dan 500 mensen gingen je voor) kunnen wij makkelijk schakelen en voor elk doel een passend programma maken.

Verantwoord afvallen

Fit en vitaal worden

Sterker worden

Spiermassa opbouwen

Sportspecifieke training

Maak kennis met onze trainers en coaches

Personal Gym Beekbergen

Ook kun je tijdens het wachten op ons antwoord alvast kennis maken met onze gediplomeerde en gemotiveerde trainers en coaches. Ze stellen zich aan je voor op deze pagina.

Daarnaast kun je via Go360 een kijkje nemen in onze Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek. Beide locaties zijn goed bereikbaar en beschikken over parkeerplaatsen. Beekbergen is gelegen nabij de A50 en A1 waardoor je snel en makkelijk ons kunt bereiken.

Wist je trouwens dat wij ook onvergetelijke teamuitjes organiseren? Uitermate geschikt voor mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan.