Start nu met 2 gratis proeftrainingen/intakegesprek
Kalk Handen Personal Trainer banner

Aanbod

Kalk Handen Personal Trainer banner

Aanbod

Personal Training Icon Train2Perfection

Personal Training

Kies je voor Personal Training, dan kies je voor een leefstijlprogramma dat volledig op jouw wensen, leven en situatie is afgestemd. Je traint één op één met een trainer/coach van Train2Perfection. Zo train je resultaatgericht op basis van de drie pijlers voeding, beweging en gedrag. Je leert hoe je het beste kunt sporten, welke voedingsstoffen belangrijk zijn en op welke manier jij jezelf kunt motiveren om je doel te bereiken.

lees meer

 

 

Duo Training van Train2Perfection

Duo Training

Train je graag samen met je beste vriend, collega, zus of buurvrouw? Dan raden wij je aan voor onze Duo Training te kiezen. Ook in dit programma is er veel ruimte voor het opstellen van een leefstijlprogramma dat volledig op jouw wensen, leven en situatie is afgestemd. Je traint samen met je sportmaatje met een van onze gediplomeerde Personal Trainers. Jullie motiveren elkaar om een persoonlijk of gezamenlijk doel te bereiken.

lees meer

 

Small Group Training Apeldoorn

Small Group Training

Werk samen met een kleine groep van maximaal 5 personen aan jouw gezondheidsdoelen. Het zijn afwisselende en uitdagende training waarbij je elkaar kunt motiveren en ondersteunen. Persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw ervaringen blijven ook in deze setting aanwezig, maar zijn minder intensief dan bij Personal en Duo Trainingen. Je kunt zelf een groepje samenstellen of aansluiten bij een van onze enthousiaste deelnemers.

lees meer

 

GLI Gecombineerde Leefstijl InterventieGecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Wanneer je extra hulp nodig hebt om weer goed in je vel te komen, veel vet te verliezen, te leren hoe je beter voor jezelf kan zorgen en welke keuzes je daarbij moet maken, is een van onze Personal Trainers ook GLI coach. Dit programma wordt vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoen, kun je een doorverwijzing krijgen van jouw huisarts.

lees meer

Probeer een ontspannende sportmassage

Sportmassage Ontspanningsmassage

Sportmassage

Een gezonde leefstijl is niet alleen maar trainen, gezond eten en veel bewegen. Goed slapen en ontspanning zijn minstens zo belangrijk. Daarom kun je bij Train2Perfection terecht voor een revitaliserende massage. Ook kunnen wij pijnlijke rug, schouders of nek behandelen. Gun jezelf een moment om bij te komen en goed voor je lichaam te zorgen.

lees meer

Samen werken aan jouw doelen

Wil je op korte termijn beginnen om jouw doelen te bereiken? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Je krijgt dan 2 gratis proeftrainingen (inclusief intakegesprek) om kennis te maken met Train2Perfection. Wij gaan graag met je aan de slag! Je kunt alvast kennis met jouw toekomstige trainer/coach maken op deze pagina. En je vindt onze Personal Gyms in Beekbergen en Eerbeek, wat vlakbij de Veluwe, Apeldoorn en Dieren ligt.

Contactformulier